Gainward RTX 3070 Ti ekran kartı %100 fan kullanımında 86 derece

sezer8171662

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba ekran kartım 3070 Ti Gainward işlemcim ise Ryzen 5 5600X ekran kartım Apex Legends'da %100 fan kullanımı ile 86 derece ikinci el aldım 1 yıl garantisi var daha fazla mı yoksa normal mi? Ayarlar en düşükte FPS sınırı yok.

Termal macunu eski olabilir.

Merhaba ekran kartım 3070 Ti Gainward işlemcim ise Ryzen 5 5600X ekran kartım Apex Legends'da %100 fan kullanımı ile 86 derece ikinci el aldım 1 yıl garantisi var daha fazla mı yoksa normal mi? Ayarlar en düşükte FPS sınırı yok.
Miningde kullanılmış olabilir, karta undervolt yapmanızı öneririm.

Bir şekilde anlama yolum var mı miningde kullanılıp kullanılmadığını.
Alırken sormadınız mı ? Yüksek sıcaklık ve düşük FPS belirtilerden bazıları ama kesin bir şekilde belirlemenin mümkün olduğunu sanmıyorum.

Bazen kartlar ihtiyacından fazla güç çekince ısınma problemleri ortaya çıkabiliyor undervolt ile yeterli miktarda voltaj vererek sıcaklık azaltılabilir ben gainward rtx 3060 kullanıyorum bu şekilde sıcaklığı 10 derece kadar düşürmüştüm.

Alırken sormadınız mı? Yüksek sıcaklık ve düşük FPS belirtilerden bazıları ama kesin bir şekilde belirlemenin mümkün olduğunu sanmıyorum.

Alırken sordum mining gibi şeyler yok dediler alırken sorduğum kişi zaten bilgisayarcımdı tanıdığımdı sıcaklık sabit olduğu sürece sorun olmaz dedi.

Bir de sürücüyü NVIDIA'nın mı indireyim Gainward'ın mı :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı