Gainward RTX 4070 Ti SUPER vs Palit RTX 4070 Super JetStream OC

Bütçe
25-28 bin

Taric bin Zilean

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle ürünler
Gainward RTX 4070 TI Super Panther OC
Palit RTX 4070 Super JetStream OC

Aralarında performans, 4 bin tl, sıcaklık, fan sesi gibi farklar var.

Palit'in ses, sıcaklık ve fiyat avantajı var.
Gainward markalı ürünün ise sadece performans avantajı var bariz olarak. Sizce hangisi alınmalı?

Gainward, 4070ti super'in en ucuz modeli.
Palit ise 4070 super için orta segment üstü anladığım kadarıyla.

Ben aslında 4070 super almak istiyordum hatta Gigabyte 4070 SUPER Aorus Master modelini beğenmiştim baya, 25.500 tl idi ama stoğu bitince fiyatları 30 bin tlye çıktı. Aorus'a da özellikler olarak en yakın olan ise Palit markasının bu ürünü.Bu ürünün de fiyatı 28 29 binlere çıkıyor.

Aklıma 4070 ti super geldi ve 4 bin tl farkı görünce sormak istedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Niyetim hem maddi hem performans olarak beni üzmemesi. Oyun, film, günlük işler için kullanıcam kartı. Render vs gibi bi olayım yok.

Çok teşekkür ederim şimdiden.

Öncelikle ürünler.
Gainward RTX 4070 TI Super Panther OC
Palit RTX 4070 Super JetStream OC

Aralarında performans, 4 bin TL, sıcaklık, fan sesi gibi farklar var.

Palit'in ses, sıcaklık ve fiyat avantajı var.
Gainward markalı ürünün ise sadece performans avantajı var bariz olarak. Sizce hangisi alınmalı?

Gainward, 4070 Ti Super'in en ucuz modeli.
Palit ise 4070 Super için orta segment üstü anladığım kadarıyla.

Ben aslında 4070 Super almak istiyordum hatta Gigabyte 4070 Super Aorus Master modelini beğenmiştim bayağı, 25.500 TL idi ama stoku bitince fiyatları 30 bin TL'ye çıktı. Aorus'a da özellikler olarak en yakın olan ise Palit markasının bu ürünü. Bu ürünün de fiyatı 28 29 binlere çıkıyor.

Aklıma 4070 Ti Super geldi ve 4 bin TL farkı görünce sormak istedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Niyetim hem maddi hem performans olarak beni üzmemesi. Oyun, film, günlük işler için kullanacağım kartı. Render vs gibi bir olayım yok.

Çok teşekkür ederim şimdiden.

Aourus hayırlı oldu aslında bak. Seni bu bütçelere çıkmaya ikna etmiş görünüyor. Tabii ki 4070 Ti Super almalisin, üç fanli bir model olması yeterli. Alabilecek gücün varsa hiç düşünme al.

Aourus hayırlı oldu aslında bak. Seni bu bütçelere çıkmaya ikna etmiş görünüyor. Tabii ki 4070 Ti Super almalisin, üç fanli bir model olması yeterli. Alabilecek gücün varsa hiç düşünme al.
Sizce hangi 4070ti süper almalıyım? 32 33 bin olan 3 model var. Biri gainward diğer ikisi galax. 1 1200tl fark verip galax almaya gerek var mı, siz ne yapardınız?

Şu modelden bahsediyorsun galiba. Aradaki fark az, ben olsam kesin bunu alırdım. Çok yakışıklı kart, incelemelerine bile bakmaya gerek yok, ASUS MSI Gigabyte gibi markalar tepe modelleri seviyesindedir bu.

Şu modelden bahsediyorsun galiba. Aradaki fark az, ben olsam kesin bunu alırdım. Çok yakışıklı kart, incelemelerine bile bakmaya gerek yok, ASUS MSI Gigabyte gibi markalar tepe modelleri seviyesindedir bu.
Bu kartın soğutma, fan sesini vs. nereden öğrenebilirim?

Bu kartın soğutma, fan sesini vs. nereden öğrenebilirim?

Undervoltlu yük altında %30 fan devrinde 50-59 derece arasında. Fan sesi %60 üstüne çıkmaya başlayınca rahatsız ediyor. Undervolt yapmaya ihtiyacı yok ama coil whine sesi var. Voltajı düşürerek sesi azalttım. İlk zamanlar sadece yük altında yapıyordu artık boştada coil whine sesi geliyor.

278B99D3-3121-44C7-94F7-8B8519D4191F.jpeg

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Novelist hocam incehesapda tekrardan açılmış aorus 4070 super stoğu ama 26500'e. Alayım diyorum. 33 bin tl'ye çıkmaktansa. Zaten sıcaklık, soğutma durumu vs. iyi. Ne düşünüyorsunuz? 4070 ti super ile aşırı fark olur mu? 7800x3D işlemcim var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı