Taric bin Zilean
Hectopat
Daha fazla
Öncelikle ürünler
Gainward RTX 4070 TI Super Panther OC
Palit RTX 4070 Super JetStream OC
Aralarında performans, 4 bin tl, sıcaklık, fan sesi gibi farklar var.
Palit'in ses, sıcaklık ve fiyat avantajı var.
Gainward markalı ürünün ise sadece performans avantajı var bariz olarak. Sizce hangisi alınmalı?
Gainward, 4070ti super'in en ucuz modeli.
Palit ise 4070 super için orta segment üstü anladığım kadarıyla.
Ben aslında 4070 super almak istiyordum hatta Gigabyte 4070 SUPER Aorus Master modelini beğenmiştim baya, 25.500 tl idi ama stoğu bitince fiyatları 30 bin tlye çıktı. Aorus'a da özellikler olarak en yakın olan ise Palit markasının bu ürünü.Bu ürünün de fiyatı 28 29 binlere çıkıyor.
Aklıma 4070 ti super geldi ve 4 bin tl farkı görünce sormak istedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Niyetim hem maddi hem performans olarak beni üzmemesi. Oyun, film, günlük işler için kullanıcam kartı. Render vs gibi bi olayım yok.
Çok teşekkür ederim şimdiden.
Gainward RTX 4070 TI Super Panther OC
Palit RTX 4070 Super JetStream OC
Aralarında performans, 4 bin tl, sıcaklık, fan sesi gibi farklar var.
Palit'in ses, sıcaklık ve fiyat avantajı var.
Gainward markalı ürünün ise sadece performans avantajı var bariz olarak. Sizce hangisi alınmalı?
Gainward, 4070ti super'in en ucuz modeli.
Palit ise 4070 super için orta segment üstü anladığım kadarıyla.
Ben aslında 4070 super almak istiyordum hatta Gigabyte 4070 SUPER Aorus Master modelini beğenmiştim baya, 25.500 tl idi ama stoğu bitince fiyatları 30 bin tlye çıktı. Aorus'a da özellikler olarak en yakın olan ise Palit markasının bu ürünü.Bu ürünün de fiyatı 28 29 binlere çıkıyor.
Aklıma 4070 ti super geldi ve 4 bin tl farkı görünce sormak istedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Niyetim hem maddi hem performans olarak beni üzmemesi. Oyun, film, günlük işler için kullanıcam kartı. Render vs gibi bi olayım yok.
Çok teşekkür ederim şimdiden.