Dreads Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 554 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #11 Ulubatlı Souness dedi: Ama FSR DLSS kadar yaygın değil. Genişletmek için tıkla... Ever bende bundan dolayı önyargılıyım.
Ulubatlı Souness dedi: Ama FSR DLSS kadar yaygın değil. Genişletmek için tıkla... Ever bende bundan dolayı önyargılıyım.
K kawaguchi Hectopat Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 105 23 Eylül 2022 #12 Tam bir haftadır. 3060 alacam rx serisi şu kart söyle söyle diyolar acaba diyorum. Hala alamadım. Bende inno ve zotac serisi düşünüyorum.
Tam bir haftadır. 3060 alacam rx serisi şu kart söyle söyle diyolar acaba diyorum. Hala alamadım. Bende inno ve zotac serisi düşünüyorum.
Dreads Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 554 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #13 kawaguchi dedi: Tam bir haftadır. 3060 alacağım RX serisi şu kart söyle söyle diyorlar acaba diyorum. Hala alamadım. Bende INNO ve Zotac serisi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bende INNO alacağım gibi duruyor.
kawaguchi dedi: Tam bir haftadır. 3060 alacağım RX serisi şu kart söyle söyle diyorlar acaba diyorum. Hala alamadım. Bende INNO ve Zotac serisi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bende INNO alacağım gibi duruyor.
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #14 Ulubatlı Souness dedi: Ama FSR DLSS kadar yaygın değil. Genişletmek için tıkla... Artık yeni çıkan çoğu oyunda bulunuyor.
Ulubatlı Souness dedi: Ama FSR DLSS kadar yaygın değil. Genişletmek için tıkla... Artık yeni çıkan çoğu oyunda bulunuyor.
K kawaguchi Hectopat Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 105 23 Eylül 2022 #15 Varya gerçekten insan lanet okuyor. Rx580 ile problem yaşamış olmasam şu ana kadar çoktan fiyat performans daha iyi amd almıştım. Şimdi hala araştır araştır neden peki? Nvdia gereksiz pahalı. Yukarı tükğrsen sakal aşağı tükürsen bıyık
Varya gerçekten insan lanet okuyor. Rx580 ile problem yaşamış olmasam şu ana kadar çoktan fiyat performans daha iyi amd almıştım. Şimdi hala araştır araştır neden peki? Nvdia gereksiz pahalı. Yukarı tükğrsen sakal aşağı tükürsen bıyık