Elektronik Gainward RTX5070 Python III 27.499 TL!

Arkadaşlar bende aldım incehesap gaming gecesinden 26 bin tlye(hazır sistem olanı alınca bu fiyata geldi). Kartı kullananlar ürünle ilgili özellikle görselleri (kartın kendisinin), kullanımını, bilgilerini paylaşırsa çok memnun olurum.

Gainward 5070 phthon kartını alıp kullananlar yük aldında kaç dereceleri görüyorsunuz? Bende almayı düşünüyorum MSI Shadow 5070 modeli ile arasında sıcaklık ve ses farkı olur mu?

Gainward 5070 phthon kartını alıp kullananlar yük aldında kaç dereceleri görüyorsunuz? Bende almayı düşünüyorum MSI Shadow 5070 modeli ile arasında sıcaklık ve ses farkı olur mu?

Ben aldım kullanıyorum OCCT testinde çok yapmadım ama 76 dereceleri gördü en fazla.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

PC Hocası kullanmış kartı bu videoda.

Bence termal olarak çok kötü bir model, diğer modellerin %90'ı 50-60 derecelerde geziyor full yükte.

Fiyat iyimiş ama alanlara hayırlı olsun umarım baş ağrıtmaz.

Boşta 33 derece oyun oynarken 50 derece gördüm maksimum ama 4k-2k daha denemedim

1080p ve 2160p furmak2 testleri burada sabittir.

Şu anda stabil çalışıyor. İçinden dönüştürücü çıkıyor ama ben Power'ın kendi kablosunu kullandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…