Önce devlete sattılar. Oradan gelen parayla borsaya girdiler. Sonra sattıklarını bedava geri aldılar.
Bu bir siyasi rüşvettir. Kimin parasını kime peşkeş çekiyorsunuz?
Şimdi bunun da parasını vereceklerini sananların aklına şaşarım.
Hocam insalar bunu gayet normal karşıladı ama.
Ben anlam veremedim. Tek anladığım bize her şey reva. Hakka giren kendileri olunca hiç ses çıkarmıyorlar.
Ben anlam veremedim. Tek anladığım bize her şey reva. Hakka giren kendileri olunca hiç ses çıkarmıyorlar.
Yok işte ben de o sebepten soruyorum. Yani neymiş maddeleri? Bu anlaşmadan kim ne kazanmış? Gibi soruların cevaplarını bilmediğim için, çok iyi oldu veya çok kötü oldu gibi bir yorum yapamıyorum. Maddeleri ve sebepleri bulmak lazım önce.
Yok işte ben de o sebepten soruyorum. Yani neymiş maddeleri? Bu anlaşmadan kim ne kazanmış? Gibi soruların cevaplarını bilmediğim için, çok iyi oldu veya çok kötü oldu gibi bir yorum yapamıyorum. Maddeleri ve sebepleri bulmak lazım önce.
Uydururlar usta. Zaten hemen her kulübün bir A.Ş şubesi var. Sorun o değil, Emlak Konut'tan verilen siyasi rüşvet.
Şimdi yavaş yavaş Ali Koç, taraftarların tepkilerine hak vererek konuşmaya başladı. Bu süreç biraz da bu konularla ilerleyecektir.
Uydururlar usta. Zaten hemen her kulübün bir a. Ş şubesi var. Sorun o değil, emlak Konut'tan verilen siyasi rüşvet.
Şimdi yavaş yavaş Ali koç, taraftarların tepkilerine hak vererek konuşmaya başladı. Bu süreç biraz da bu konularla ilerleyecektir.
Kesinlikle. Ağlayanın malı gülene yar olmaz.
Benim hakkım helal değil. Bu güne kadar bize ne diye iftira atmışlarsa adamlar mislini yaptı.
Hala haklı olduğumuz halde neredeyse kendi suçlarını bunlar yaptı diyecekler.
Pişkinler yüzsüzler. Ve bu hırsızlığı* destekleyen bir taraftara da sahipler.
Gerçekten tam tencere kapak olmuşlar.
Kendi takımları olduğu için normal karşıladı bizim insanımız böyle maalesef. Aynısını eski İBB başkanı yapmıştı ismini vermek istemiyorum başım belaya girer diye. Kendi şirketine ucuza satıp tekrar İBB'ye pahalıya satmıştı. Bu yolsuzluk oluyor ama GS yapınca doğal karşılanıyor.