Galatasaray maçı için öncelikli bilet alımı nasıl yapılır?

ExTeRM

Hectopat
Galatasaray-Kayserispor maçı için bilet almak istiyorum ve GSPara kartım var. Bununla nasıl öncelikli bilet alabilirim? Bilen biri yardımcı olabilir mi? Bir de tek Passo hesabından 4 bilet alabiliyor muyum arkadaşlarım için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Galatasaray-Kayserispor maçı için bilet almak istiyorum ve GSPara kartım var. Bununla nasıl öncelikli bilet alabilirim? Bilen biri yardımcı olabilir mi? Bir de tek Passo hesabından 4 bilet alabiliyor muyum arkadaşlarım için?
Tek passodan 4 bilet alamazsın gidip hepinizin 700tl bayılması lazım passoya öncelikli kart ŞANLI BEŞİKTAŞIMIZDA BJK kart sahiplerine yapılıyor belki galatasarayın da öyle bir olayı vardır kartı gsnin uygulaması var ise ordan alabiliyorsun büyük ihtimalle fener ve BJK de öyle oluyor.

Tek Passo'dan 4 bilet alamazsın gidip hepinizin 700TL bayılması lazım Passo'ya öncelikli kart şanlı beşiktaşımızda BJK kart sahiplerine yapılıyor belki Galatasaray'ın da öyle bir olayı vardır kartı GS'nin uygulaması var ise oradan alabiliyorsun büyük ihtimalle fener ve BJK de öyle oluyor.

Biletleri kendim alıp arkadaşlarımın Passo hesabına devredemiyor muyum?

Biletleri kendim alıp arkadaşlarımın Passo hesabına devredemiyor muyum?
Hayır arkdaşların hangi tarafın tribününde izlemek istiyorsa o tarafın logosunun bulunduğu passo kartı lazım yoksa maça giremez ve 1 den fazla bilet alamazsın 1 hesaptan.

beyler konuya güncelleme getiriyorumda biletlerin tam saat kaçta satışa çıkacağını nerden öğrenebiliriz

beyler konuya güncelleme getiriyorumda biletlerin tam saat kaçta satışa çıkacağını nerden öğrenebiliriz

İnstagramdan paylaşılıyor genelde bide passo uygulamasından takip et

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı