Galatasaray Osimhen ile şampiyonlar liginde başarıya ulaşır mı?

Young Boys a elenerek mi? Bir fenerbahçeli olarak asla gs yorumlaması yapmam, güzellemesi de yapmam ama Okan Hoca bence Galatasaray seviyesindeki bir takıma yeterli değil.

Farklı düşünen var mı?

Hocam yaş kaç bilmiyorum fakat her Galatasaraylıya şu soruyu sormak istiyorum. Sizce 2.İsmail Kartal sezonunda sizi 70 dakika 10 kişi 1-0 mağlup ettiğimiz sezonda şampiyonluk kimi hakkıydı?
Hocam benim sormak istediğim ve açtığım konunun Fenerbahçe ile alakası yok. Fenerbahçe hakkında farklı konuşan biride değilim ayrıca. İsmail hocanın hakkının yendiğini düşünüyorum. Maçı hatırlamadığımdan istatistiklere baktım. Fenerbahçenin kaleyi bulan şutu 1 oda gol olmuş. Galatasarayın kaleyi bulan şutu yok. GS yüzde 69 la 475 pas yapmış. Fenerbahçe yüzde 31 le oynayıp 207 pas atmış. Ayırca o sene bence İsmail hoca gönderilmeseydi bu sene siz çok daha fazla iyi olurdunuz diye düşünüyorum.

Barış alper west ham konuşuluyordu, ama son zamanda bir gelişme yok sanırım.
Evet hocam unuttum onu haklısınız.

Hocam benim sormak istediğim ve açtığım konunun Fenerbahçe ile alakası yok. Fenerbahçe hakkında farklı konuşan biride değilim ayrıca. İsmail hocanın hakkının yendiğini düşünüyorum. Maçı hatırlamadığımdan istatistiklere baktım. Fenerbahçenin kaleyi bulan şutu 1 oda gol olmuş. Galatasarayın kaleyi bulan şutu yok. GS yüzde 69 la 475 pas yapmış. Fenerbahçe yüzde 31 le oynayıp 207 pas atmış. Ayırca o sene bence İsmail hoca gönderilmeseydi bu sene siz çok daha fazla iyi olurdunuz diye düşünüyorum.

Evet hocam unuttum onu haklısınız.
Ben ek olarak Fenerbahçe hakkında soru sordum, konunuzu kirlettiysem kusuruma bakmayın.

Bende fikrimi söyledim, Okan Hoca hakkında.

Bizde İsmail Hoca olsaydı, bu sene şahsi fikrimle söylüyorum, neredeyse bize hiç bir şey yapmadılar, biz kendimizi doğradık. Biz ne kadar iyi olursak o oranda doğranıyoruz Hocam.

Ben ek olarak Fenerbahçe hakkında soru sordum, konunuzu kirlettiysem kusuruma bakmayın.

Bende fikrimi söyledim, Okan Hoca hakkında.

Bizde İsmail Hoca olsaydı, bu sene şahsi fikrimle söylüyorum, neredeyse bize hiç bir şey yapmadılar, biz kendimizi doğradık. Biz ne kadar iyi olursak o oranda doğranıyoruz Hocam.
Estağfurullah olurmu öyle şey forum hocam burası sorun yok. Herkes fikrini beyan ediyor sonuçta.

Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz üzere Leroy Sane gibi önemli bir oyuncu da geldi. Şu anda Osimhen için görüşülüyor. Eğer ki anlaşıldığı takdirde muhtemelen Galatasaraya gelecek görünüyor anladığım kadarıyla. Ben Osimhen ve Leroy Sane gibi oyuncuların yanına 3 belki 4 tane daha yıldız transfer yaparsak en azından kiralık bile olsa şampiyonlar liginde iyi yerlere geliriz diye düşünüyorum. Fakat 4 tane daha iyi seviyede transfer yapabilir miyiz bilemem. Siz ne düşünüyorsunuz?

Bu lig bitti hocam, Fener falan rakip değil. Adamlar bizim Osimhen'e vermediğimiz maaşı Duran'a veriyorlar.

Kardeşim şampiyonluk 1 maç bizi yenerek mi kazanılıyor? Sen gidip kasımpaşayla berabere kalırsan Ads'yle berabere kalırsan, sonra da gelip dersin ki ama biz sizi 10 kişi yendik, şampiyonluk bizim hakkımız. Yok öyle bir şey.
O sezon 1. Maçta o dönemin en önemli oyuncusu FRED saçma bir sebepten atıldı ve sizin maça FREDsiz çıktık o maç çok rahat yenebilecegimiz bir maçtı. Son haftalara gelindiğinde son dk Sivas'a saçma sapan bir penaltı verildi ve maç berabere bitti. Sizin lehinize verilen saçma sapan verilen penaltılar size karşı top oynamayan takımlar size karşı kart göstermekten korkan hakemler ve saha dışındaki olaylar şampiyonluğun çalınmasına sebep oldu ama bu sezon için aynısını soyleyemiyecegim Galatasarayin şerefiyle şampiyon olduğu 3-5 şampiyonluktan biridir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı