Galatasaray ve Fenerbahçe başarıları

Pismaniyee

Hectopat
Soru yukarıdaki gibi. UEFA, Süper Lig, Ziraat Türkiye kupası, fark etmez. Her türlü başarısını söyleyebilirsiniz, sadece futbol.

Fenerbahçe.
19 Süper Lig Şampiyonluğu
6 ZTK Şampiyonluğu
9 Türkiye Süper Kupası
8 Başbakanlık Kupası
6 Cumhuriyet Kupası
1 Balkan Kupası
2 Atatürk Kupası
4 Donanma Kupası
12 TSYD Kupası
Avrupa Ligi Yarı Final(2013)
Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final(2008)
16 Türkiye Süper Kupası
10 Cumhuriyet Kupası
5 Başbakanlık Kupası
12 TSYD kupası
1 UEFA Kupası
1 UEFA Süper Kupası
Şampiyonlar ligi Yarı Final(1989)
Şampiyonlar ligi Çeyrek Final(1963, 1970, 2001, 2013)
Namağlup UEFA Kupası Şampiyonluğu(2000)

NOT: Hepsi resmi siteden alınmıştır.

Peki neden böyle bir konu açma gereği duydun?

Kulüplerimiz kendi liginde esip gürlerken Avrupa takımları karşısında süt dökmüş kediye dönüyor. Şimdi GS'li arkadaşlarımız kupa, şampiyonluk falan diyecek de maalesef arada bir başarı elde edip senelerce ondan bahsetmeyi seviyoruz ülkecek. Burada herhangi bir hakaret yok, yanlış anlaşılmayayım. Bazı Anadolu kulüplerimiz 4 büyüklere karşı bazen iyi futbol oynuyor, onları es geçmeyelim.

FB tarafında transfer başarısı dışında pek bir başarı yok son yıllarda. Herkes bunu kabul edecektir diye düşünüyorum.

Messi gitti, artık şampiyon olabilirsiniz

Sormamışsın ama benim gibi BJK'lileri çok üzdün, alındık gücendik.

Bizim tarafta da az bir başarı var. Şampiyonlar Ligi Grupları'ndan namağlup çıkmamız, sonra da Bayern tarafından tokatlanmamız gibi. Bir de Avrupa Ligi Çeyrek Final'de Lyon'a elenmemiz. Geçen sezon ki PAOK maçı(Ağlamaklı olmuştum).

Maalesef Türk Futbolu'nun durumu çok da iyi değil. Neyse, artık sonraki senelere bakacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…