Galatasaray vs Beşiktaş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşın yaşı sosyale girmeye tutuyor mu? Yoksa troll hesap mı bu?
Ben 3-4 yıldır X kullanıcısıyım. Daha doğrusu Twitter.

Bu arada ben Fenerbahçe skorlarını ilk başlarda koymamışım. Siz Beşiktaş yerine Fenerbahçe takımını Beşiktaş ile savunduktan sonra ben skorları falan koydum.

@GeForce GTX 1060 Cidden seninle futbol konuşulmaz. Tek tek maç atıp duruyorsun.

Instagram'dan futbol öğrenip konu açmış arkadaş.

Konuya gelecek olursam şu an BJK GS'den iyi bir durumda.

Konuya biraz bakayım dedim 2 2 biten göztepe maçını koyduğu yerde bıraktım zaten soru da mantıksız neye göre karşılaştırıyoruz kardeşim ben şahsen beşiktaşa duyduğum saygının çeyreğini galatsaraya duymuyorum en basit topçusundan başkanına kadar rezil+rezil bir takım maçlarını izlemek kanser cidden bir türlü kart yemeyen bir takım Galatasaray 1 tane topçusu yok her maç kurşun yemiş gibi kıvranmayan maçlardan çok magazinleri ön planda sabaha kadar sayarım sevmiyorum sevemiyorum.

Yok artistlenmiyorum. Hepiniz bir olup buraya yazmanız. Hem de aynı yorumlar. Komiksiniz.
Farklılıklar güzeldir diyorlar da saçma sapan farklılıklar güzel değil. Benzer yorumları atmamızda bir sakınca göremiyorum. Zira benzer görüşlere sahibiz.

Son 5 Avrupa maçında 5 kırmızı yiyip lig sezonu boyunca 1 kırmızı yiyen, gördüğü en büyük Türk golcüsü fetö üyesi olan, aynı grubun liderinin kalkındıracağız dediği takım olan, her 5 şampiyonluğunun minimum üçünde ağır şaibe bulunan, rakibi Avrupa Ligi’nden elendiğinde resmi hesabından tarih bir kere yazıldı paylaşımı yapacak kadar karaktersiz olan rezil bir takımın futboldan anlamayan taraftarısın dostum. Çok hevesliysen tartışalım.

Fenerbahçelisin galiba sende. Ali Koç'u yerden kaldır kardeşim sen ilk.

Hocam gelecek misiniz? Onu söyleyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…