LastShot00 Centipat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 54 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar merhaba. Biliyorsunuz ki bugün Galatasaray 23-24 sezonu formasını tanıttı. Bu sezon forma tedarikçisi olarak puma ile anlaştı. Sizce puma Galatasaray'a yaptığı formalar güzel midir? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2024
Arkadaşlar merhaba. Biliyorsunuz ki bugün Galatasaray 23-24 sezonu formasını tanıttı. Bu sezon forma tedarikçisi olarak puma ile anlaştı. Sizce puma Galatasaray'a yaptığı formalar güzel midir?
wingoww Decapat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #2 Açıkçası ben hiç beğenmedim, Nike'ın tasarımları çok daha güzeldi. Özellikle siyah forma berbat olmuş.
Açıkçası ben hiç beğenmedim, Nike'ın tasarımları çok daha güzeldi. Özellikle siyah forma berbat olmuş.
LastShot00 Centipat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 54 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #3 Bir de ev sahibi formadaki siyah şerit formayı mahvetmiş bence.
nyf11q Centipat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #4 Güzel bence
LastShot00 Centipat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 54 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #5 nyf11q dedi: Güzel bence. Genişletmek için tıkla... Hocam ev sahibi formasında ki siyah şerit formayı batırmış. Nike ve puma harbi forma yapamıyor.
nyf11q dedi: Güzel bence. Genişletmek için tıkla... Hocam ev sahibi formasında ki siyah şerit formayı batırmış. Nike ve puma harbi forma yapamıyor.
wingoww Decapat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #6 LastShot00 dedi: Bir de ev sahibi formadaki siyah şerit formayı mahvetmiş bence. Genişletmek için tıkla... Evet, siyahlık eklenmeli belki ama tam ortadanda şerit geçilmemeliydi sadece deplasman forması idare eder.
LastShot00 dedi: Bir de ev sahibi formadaki siyah şerit formayı mahvetmiş bence. Genişletmek için tıkla... Evet, siyahlık eklenmeli belki ama tam ortadanda şerit geçilmemeliydi sadece deplasman forması idare eder.
LastShot00 Centipat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 54 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #7 Dediğim gibi hocam Nike ve Puma Forma işini bırakmalı
wingoww Decapat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #8 LastShot00 dedi: Dediğim gibi hocam Nike ve Puma Forma işini bırakmalı Genişletmek için tıkla... Nike belki idare eder ama Puma konusunda katılıyorum.
LastShot00 dedi: Dediğim gibi hocam Nike ve Puma Forma işini bırakmalı Genişletmek için tıkla... Nike belki idare eder ama Puma konusunda katılıyorum.
nyf11q Centipat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #9 LastShot00 dedi: Dediğim gibi hocam Nike ve puma forma işini bırakmalı. Genişletmek için tıkla... Nike iyi ama puma gerçekten kötü bence.
LastShot00 dedi: Dediğim gibi hocam Nike ve puma forma işini bırakmalı. Genişletmek için tıkla... Nike iyi ama puma gerçekten kötü bence.
LastShot00 Centipat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 54 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #10 Hocam bence Nike'nin Galatasaray'a yapmış olduğu en iyi forma (lar) 13-14 ve 22-23 bence nyf11q dedi: Nike iyi ama puma gerçekten kötü bence. Genişletmek için tıkla... Yine bizimki iyiymiş bir Fenerbahçe'nin ki ne baksanıza hocam
Hocam bence Nike'nin Galatasaray'a yapmış olduğu en iyi forma (lar) 13-14 ve 22-23 bence nyf11q dedi: Nike iyi ama puma gerçekten kötü bence. Genişletmek için tıkla... Yine bizimki iyiymiş bir Fenerbahçe'nin ki ne baksanıza hocam