Galatasaray'ın ilk 11'i nasıl olmalı?

Sizce Galatasaray'ın mevcut form durumuna göre kadrosu nasıl olmalı? Form grafiğine göre böyle bir kadro çıkardım. Yerli kuralını da göz önünde bulundurarak. Fikirleriniz nedir?

Kerem aktürkoğlu kadrodan alınmalı, Zaha'da yedek kalmalı. Neden diye sorarsan; hem dengesiz, ikinci Falcao vakası gibi ve sıfır odak. Bitti bu kadar.

Günay Güvenç kalede denenmesi lazım. Onu kadroya alarak dombiliyi de sokabiliriz.

Galatasaray'lı olmayan birinin yorumu umurumda bile değil. Gidip kent izleyebilirsin.

Sana da tavsiye ederim . Uyuşurucu, afyoncu veya (şeker) tüketen biri takım veya lale sarıdan destek alan bir takımın bütün gerçekleri ortada. Bunun üstüne bana gelip te dünkü Alanya maçını anlatma! Keremin de sanırsın sniper ile vurulup kendisini yere attığını da gördük. Veya geçen sene ki Kayseri ile sivaspor maçınızı da olabilir.

Buna değecek bir Ndombele henüz yok. Orta sahaya koymak için kaleden Muslera'yı sökmemizi gerektirecek bir performansı henüz yok. Daha en az 1 ayı var gibi.

Yine de Muslera artık kaleci antrenörlüğüne vs. başlaması lazım, Galatasaray'a çok büyük katkıları oldu ama birkaç maçtır maçları neredeyse o veriyor.

Şampiyon olamadıkça kendi hayal dünyanızda bir sürü komplo teorisi ile yaşamaya devam edin. Hatta sana bir tavsiyem galibiyet keyfini doya doya çıkar. Mayıs ayı geldiğinde yine her zaman ki gerçekler ortaya çıkacak ve Allah'ın adaleti tescil edecek Galatasaray şampiyon olacak.

Son düzenleme:

Tamam 10 kişi kalan takımla berabere kalan 6Alatasary'lı. Hem benim fenerli olduğuma nereden kanaat getirdin? Adım Kim Min Jae diye mi?

Abdülkerim, Başakşehir maçındaki sol bek performansı devam ettirirse Angelino forma yüzü göremez. Tek maçlık performansa aldanmamak lazım tabii ki fakat stoperde Davinson'un gösterdiği performans ortada, Nelsson'u da öyle kestirip atamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…