Galax 1650 Super vs MSI 1650 Super

Galax ekran kartları genel olarak serin çalışıyor ve kronik sorunları pek bulunmuyor alınabilir. Genel eksi olarak fanları biraz sesli çalışıyor (Üst seviye modellere karşı 2-3 dB daha fazla) ama kasa içerisinde zaten fark yaratacak bir şey değil.

Bu modele eksi olarak FanStop olmaması denebilir ama kullanlae boşta sessiz çalıştığını söylüyor.

Olabilir, ben Gigabyte 1650S kullanıyorum. Boşuna mı para verdim? İçime kurt düşürdünüz.
Hayır, boşuna vermediniz. Şu an Galax önermemin sebebi hazır indirimde olması. Yoksa normalde Gigabyte modelinden 100TL daha ucuz sadece, boşuna para vermediniz, rahat olabilirsiniz.
Dostlar 240Hz monitörmü alayım 144Hz mi?
240 FPS verir mi 1650 Super.
1650S'in 240FPS'lik değilde 144FPS'lik bir kart olduğunu düşünüyorum. Hangi ayarlarda oynayacağınıza bağlı elbette. Şahsen Apex Legends'de 1080p en yüksek ayarlarda 90-130 alıyorum.

Kasa mesh ise Ventus alınabilir fakat Mesh değilse alınmaz. Galax almanızı öneririm, soğutması Ventus'tan birazcık daha iyi olabilir.

Ucuz olan hangisiyse o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…