Galax 4060 ekran kartı alınır mı?

Kazzo

Decapat
Daha fazla  
Ryzen 5 5600X + 4060'lı sistem kurmayı düşünüyorum ve muhtemelen hazır sistem alacağım.

Galax 4060 ekran kartı sizce alınır mı? Nasıl markadır ilk defa duyuyorum soğutması falan iyi midir? MSI ASUS'a göre çok fark var mı?

Not: Oyun performansı benim için daha önemli bilgisayarı %90 oyun için kullanacağım.

Galax iyidir. 1-2 saat önce Vatan'da MSI Ventus 8900 ₺'ydi. İndirim bitmiş şansınıza.

Alınır. bütçe nedir sistem için?
Maximum 30larda diyelim

Kart baazında alınır, soğutması vs sağlamdır amaa sistemin fiyatı ve linki?
Henüz çok incelemedim sadece markayı gördüm aklımda biraz soru işareti kaldı, eğer ki kaliteli bir marka değilse 2 3 daha verip msi asus almak daha mantıklı benim için.

Şans işte Bu 4060ın yanında ryzen 5 5600x darboğaz yapmaz değil mi

Am4 sistemlerin youtubeda oyun benchmarklarina bakıyorum aslında güzel sonuçlar veriyolar ama yine de am5 sistem dediğiniz gibi daha iyi

MSI kalitesinde bir markadır GALAX. Soğutucusu kalitelidir. Kısacası alınır.

MSI kalitesinde bir markadır GALAX. Soğutucusu kalitelidir. Kısacası alınır.
Galax'ın 4070 ti superini kullanıyorum. Msı ve asus kullanıcılarının ısınma problemlerinden şikayetlerini görünce iyi ki de galax almışım diyorum. Benim gözümde diğer markalardan daha kaliteli bir gpu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…