Galax 4060 FurMark testi sonucu normal mi?

Mustafa773

Hectopat
Galax 1-Click OC 2X GeForce RTX 4060 8 GB ekran kartı sipariş etmiştim dün ulaştı elime FurMark testi sonuçlarını aşağıya koyuyorum 15 dakikalık bir test 1920x1080 0X MSAA, kasam önü kapalı mesh değil, küçük bir kasa Dark flash Neo 202 Black modeli, sonuçlar normal mi nasıl? FPS düşük mü? Şu ayarlarda yapman daha doğru olur dediğiniz var ise yapayım.

Dosya Ekleri

• furmark_000011.jpg
    287,2 KB · Görüntüleme: 127
Mesh bir kasa olmadığını hesaba katarsak bence iyi bir değer. Fakat fanlar kaç rpm de dönüyor?

Mesh bir kasa olmadığını hesaba katarsak bence iyi bir değer. Fakat fanlar kaç rpm de dönüyor?
Kaç rpm'de döndüğünü bilmiyorum ama çok fazla bi sesi yok.

8X'te yapabilirsiniz.

Bu ayar ile elinizdeki kasayla birlikte iyi sonuçlar almışsınız.
Eski kartım 1650 Super'di 4060'ı takınca ddu ile eski driverı sürüp yenisini kurmadım, sadece güncelledim driverı bir sorun olur mu? etki edermi.

Hocam ddu ile eski sürücüyü kaldırıp, yeniden yüklemeniz daha iyi olurdu. Nvidia'nın yazılımı üzerinden kartın fan ayarlarını da sıcaklık değerlerine göre ayarlarsanız daha iyi olur.

Yükleyim madem.

Hocam güncel sürümü indirdikten sonra, performans ayarlarını yapın ve keyfini çıkarın. Sıcaklık değerleri iyi çünkü.
Ddu ile sürüp yeniden kurdum şimdi performans ayarlarını yapıp birde x8 test edicem

8X'te yapabilirsiniz.

Bu ayar ile elinizdeki kasayla birlikte iyi sonuçlar almışsınız.

8X ile yaptım şimdi hocam sonuçlar fps aynı, derece 69 ile 70 arası gidip geliyor fan hızı %74 70 dereceyi geçirtmiyor kart, stabilmi olmuş oluyor kart iyi bir şey mi bu sizce?

Son düzenleme:

Evet, iyi bir sonuç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…