Satıldı Galax 4060 Ti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet
Daha fazla  
Galax RTX 4060 Ti 8 GB
17 Eylül 2024 de hepsiburada alındı. Kredi kartı ödemesinden ötürü satmak zorundayım. Sıfırdan tek farkı,kutunun açılması. İstediğiniz zaman evimde misafir olup,kontrol edebilirsiniz. Kutu ve Fatura full ve 23 ay garantilidir.
- Fiyat teklifine açıktır. Konuşulur
Yer : İstanbul / Pendik

Dosya Ekleri

• 1.jpeg
    1.jpeg
    81,8 KB · Görüntüleme: 76
  • 2.jpeg
    2.jpeg
    99,8 KB · Görüntüleme: 72
  • 3.jpeg
    3.jpeg
    51,6 KB · Görüntüleme: 68
  • 4.jpeg
    4.jpeg
    30,8 KB · Görüntüleme: 75
Fiyat konuşmaya başlamak için aklınızda ilk başlangıç fiyatı olarak bir şey var mı?

Temiz kart gibi gözüküyor. Eğer fiyatı da uygunsa kaçırılmaz, iyi satışlar. Aklınızdaki fiyatı da belirtirseniz iyi olur.

Fiyat konuşmaya başlamak için aklınızda ilk başlangıç fiyatı olarak bir şey var mı?
Temiz kart gibi gözüküyor. Eğer fiyatı da uygunsa kaçırılmaz, iyi satışlar. Aklınızdaki fiyatı da belirtirseniz iyi olur.
En başta teşekkürler @333365 Kart kusursuz temizlikte. Zaten ben evime misafir edecek durumumda var. İsteyen kendi eliyle test edebilir ki ; Gönlü rahat olsun. Kredi borcumdan ötürü satmak zorunda kaldım. En son istediğim fiyat aklımda ki 13.500 TL

Eğer ilan var mı diye sormak isterseniz. İlan tel no dahil vardır. Ulaşmak isteyen için ; https://shbd.io/s/IidvdCSi

Son düzenleme:
Hocam 13500 çok mantıklı bir rakam değil. 1 ay da olsa kart kullanılmış ve kutusu açılmış.
16 günlük kart hocam. Sizce kaç olmalı ? Gerçekten merakımdan soruyorum

Sıfırı 14.000’e düşmüş şimdi gördüm. Fiyatı güncelliyorum ; 12.000 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı