Galax 4070 Ti Super SG RGB kablosu nereden bulunur?

Resul3535

Picopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. şu ekran kartına sahibim. Kutu içerisinde
  • 1-Click Sync Pro cable isminde bir kablo çıkmıştı. Ekran kartının RGB'lerini diğer ekipmanların RGB'leri ile senkronize çalıştırmak için. Fakat bu kabloyu çok ince olduğu için kopardım ben. Nereye baksam aynısını bulamadım ismini de bilmiyorum. Birisi bana bu kablonun ismini veya nereden temin edebileceğim konusunda bilgi verebilir mi? Şimdiden çok çok teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Kopan parçanın bir fotosu yok mu? kartın içerisindeki girişi görsek belki başka kablo bakabilirdik.

kopan parçayı çöpe attım malesef kasamda şuanda serviste ekran kartının fotosunu da atamıyorum gelince atarım bilen çıkmazsa

Kablo kopartmışsın, kasayı servise göndermişsin. Napıyon sen o bilgisayarla?

Şu rehberdeki fotoğraflarda bulunan kablo herhalde.

Sanırım ayrı satılmıyor, en azından Galax tarafından.
Ama yukarıda bahsedildiği gibi belki garanti yardımcı olur, gönderebilirler.

Muadil kablo da bulunabilir belki.

Kablo kopartmışsın, kasayı servise göndermişsin. Napıyon sen o bilgisayarla?
Kabloyu yanlış yere taktım. Galaxın sitesinde gösterdiği takma yeri 30 serisi içinmiş. Ben yanlış yere takınca anakartı yaktım ve çıkarırken kopardım tam bir salaklık öyküsü yani

evet tam olarak o kablo fakat bu rehber 30 serisi içinmiş ben aynı yere takmaya çalışınca anakartı yaktım çıkarırken de kabloyu kopardım şimdi kasa serviste kabloyu da bulamıyorum.

Ekran kartının ekstra argb kablosu olması saçma bi dizayn seçimi gibi geldi. Kablo özel, piyasada bulunmaz. Servis tek çare. 12V u 5V a taktın değil mi? Ama anakartı nası yaktı, kabloyu yakmalıydı.. Çok sakat ya.. Seni anlayabiliyorum, bilmeyen için çok karışık o iş. Geçmiş olsun.

normalde ekstra fanla geliyor ekran kartı. gelen ekstra fanı takmam gereken yere bu kabloyu takıp diğer 3 pinli ucunu da 5v rgb soketine taktım anakartta. kasayı açınca çıt diye bir ses çıktı hem ekran kartının hemde kasadaki tüm fanların rgb ışıkları gitti fakat fanlar ve ekran kartı çalışıyordu. sonra bu kabloyu çıkarttım. yine fanlar çalışıyordu ama rgb ışıklar yanmıyordu. Ekran kartının ışıkları geri geldi onda herhangi bir sorun yoktu. Servise gönderdim kasayı. Anakarta servisten değişim raporu çıkmış. Değişim yapılıp bana gönderecekler kasayı.

Yani Ekran kartındaki 12 v çıkışı anakarttaki 5 v çıkışa taktım

Anladım zaten.. iyi değişim kabul etmişler. Galax filan almican işte, saçma sapan şeyler.. gigabyte, asus, msi filan alacan işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…