Galax 4070 Ti Super SG RGB kablosu nereden bulunur?

Anladım zaten.. iyi değişim kabul etmişler. Galax filan almican işte, saçma sapan şeyler.. gigabyte, asus, msi filan alacan işte..
Yok valla ekran kartı çok çok iyi ben çok memnunum diğerlerine bir dünya para vermem tamamen benim salaklığımdan dolayı olan birşey

Anladım zaten. İyi değişim kabul etmişler. Galax filan almican işte, saçma sapan şeyler. Gigabyte, ASUS, MSI filan alacaksın işte.

Galax'lık bir sorun yok ortada arkadaş kabloyu yanlış monte etmiş. Fazladan bir fan aldığını ve bağlantısını yanlış yaptığını düşünün birebir aynısı.

Galax'lık bir sorun yok ortada arkadaş kabloyu yanlış monte etmiş. Fazladan bir fan aldığını ve bağlantısını yanlış yaptığını düşünün birebir aynısı.
Yani, ben hiç ekstra rgb kablolu ekran kartı görmedim. Bu hata çok kolaylıkla yapılabilir. O yüzden dedim. Yoksa kartların hepsinin içi aynı.

Yani, ben hiç ekstra RGB kablolu ekran kartı görmedim. Bu hata çok kolaylıkla yapılabilir. O yüzden dedim. Yoksa kartların hepsinin içi aynı.

Kablo kart için değil de kutudan çıkan ekstra fan için.

Arkadaşın kartının kutusunda şöyle bir fan çıkıyor istersen kartın backplate indeki hava delikleri olan yere koy ister farklı yere.

Hayır fanın üzerinde kendi kablosu var. Bahsettiğim kablo ekran kartı ile sistemin rgb sini senkronize etmek için. Fanı taktım ekran kartına o çalışıyor onda sorun yok kendi kablosu var fanın

Hayır fanın üzerinde kendi kablosu var. Bahsettiğim kablo ekran kartı ile sistemin rgb sini senkronize etmek için. Fanı taktım ekran kartına o çalışıyor onda sorun yok kendi kablosu var fanın
@SEMIKAANCAKIR yaaa... saçma dizayn çünki..

Arkadaşlar aradığım kablo bu Bunu alabileceğim bir link isim rica ediyorum

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2024-11-08 at 02.37.25.jpeg
    76,1 KB · Görüntüleme: 44
  • WhatsApp Image 2024-11-08 at 02.37.02.jpeg
    94,9 KB · Görüntüleme: 38
  • qq11.jpg
    206,7 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…