Galax 4080 Super için N11'de birebir değişim garantisi var mı?

Eray tosbıyık

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, N11 üzerinden Galax marka ekran kartı almak istedim, ancak satıcının mesajına göre birebir değişim garantisi olmadığını söylüyor. Satıcı Beta Plus Teknoloji ve araştırdığım kadarıyla Beta Plus Teknoloji ile gaming.gen.tr aynı firma olarak görünüyor. Gaming.gen.tr'de ürün birebir değişim garantisi ile satılıyor, fakat taksit yapamadığım için oradan alamıyorum. Sizce birebir değişim garantisi mevcut mudur?

N11 üzerinden sattığı için kurallar farklı olabilir N11 müşteri hizmetlerine sormanızı tavsiye ederim ben kulaklık almıştım iade almadı mağaza sahibinden satmak zorunda kaldım elimde kaldı kulaklık.

Galax elinizde kalır, başkası da satılmaz bir de. Sonuçta çalışabilir bir kart ama maalesef baş lider ASUS, Gigabyte, MSI.

En mantıklısı gaming.gen'i arayıp N11 üzerinden de alsam arıza durumunda birebir değişim garantisi veriyor musunuz diye sormak. Mantıken geçerli olmalı ama yine de sormak lazım.

Galax elinizde kalır, başkası da satılmaz bir de. Sonuçta çalışabilir bir kart ama maalesef baş lider ASUS, Gigabyte, MSI.
Ne diyorsun be kardeşim!

Elinde kalır ne alaka? Saydığınız markalar sanki çok iyi. Gigabyte PCB çatlaması, ASUS coil whine ve MSI berbat PCB kalitesi ile biliniyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

En mantıklı şekilde kimden cevap alabilirim distribütör olarak akortek görünüyor gaming.gen.tr ye ve Akortek'i arayıp yarın soracağım.

Galax'ı öneren çok fazla hocam hem de fiyatı uygun diye seçtim ama şu taksit olayı gerçekten yoruyor insanı INNO3D Palit markaları nasıl sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…