EfeMuratKsg Femtopat Katılım 23 Aralık 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #1 SUNRISE-7600 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / GALAX GeForce RTX 5070 1-Click OC 12GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi SUNRISE-7600 sistem tavsiyesi AMD Ryzen 5 7600 ve GALAX RTX 5070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı. www.gaming.gen.tr Arkadaşlar böyle bir sistem buldum alınır mı? Ve Galax markası soğutma performansı nasıldır üzer mi?
SUNRISE-7600 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / GALAX GeForce RTX 5070 1-Click OC 12GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi SUNRISE-7600 sistem tavsiyesi AMD Ryzen 5 7600 ve GALAX RTX 5070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı. www.gaming.gen.tr Arkadaşlar böyle bir sistem buldum alınır mı? Ve Galax markası soğutma performansı nasıldır üzer mi?
Y yılmazgeralt Femtopat Katılım 19 Haziran 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #2 Aynı sisteme bende bakıyorum araştırdığım üzere galaxın soğutma konusunda sıkıntı çeken insan duymadım
Aynı sisteme bende bakıyorum araştırdığım üzere galaxın soğutma konusunda sıkıntı çeken insan duymadım
EfeMuratKsg Femtopat Katılım 23 Aralık 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #3 yılmazgeralt dedi: Aynı sisteme bende bakıyorum araştırdığım üzere Galax'ın soğutma konusunda sıkıntı çeken insan duymadım. Genişletmek için tıkla... Evet bende duymadım hatta öven bile var ASUS'un soğutması kadar iyiymiş diyenler var.
yılmazgeralt dedi: Aynı sisteme bende bakıyorum araştırdığım üzere Galax'ın soğutma konusunda sıkıntı çeken insan duymadım. Genişletmek için tıkla... Evet bende duymadım hatta öven bile var ASUS'un soğutması kadar iyiymiş diyenler var.
Y yılmazgeralt Femtopat Katılım 19 Haziran 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #4 EfeMuratKsg dedi: Evet bende duymadım hatta öven bile var ASUS'un soğutması kadar iyiymiş diyenler var Genişletmek için tıkla... Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz bence
EfeMuratKsg dedi: Evet bende duymadım hatta öven bile var ASUS'un soğutması kadar iyiymiş diyenler var Genişletmek için tıkla... Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz bence