Galax ekran kartı Alınır mı?

Hangi marka gtx 960

• Oy verenlerin toplamı
    19
  • Anket kapandı .
Galax ekran kartları alınabilir. Ülkemizde yeni yeni daha ön plana çıksada yurtdışında oldukça tutulan bir firma.
Yani diğer firmalar ile arasında çok büyük bir fark yok normal modellerinde piyasa ile aynı seviyede bileşen kullanıyor. Üst seviyede ise yıllardır sadece NVIDIA partneri olduğu için tıpkı EVGA gibi kaymak tabaka GPU kullanır ve bu sayede overclock sınırlarını zorlayan Hall Of Fame serisi ile adından söz ettiriyor.

Duyduğum kadarıyla soğutması da kaliteliymiş, doğru mudur @Nuc_LeaR?

Son düzenleyen: Moderatör:
GΛLΛX markası soğutma konusunda oldukça iyi. Bir de HOF serisi var çok güzel. Özellikle kutu içinden çıkanlar çok güzel. Performansı da ayrı güzel. Etti sana +3 güzel.

Duyduğum kadarıyla soğutması da kaliteliymiş, doğru mudur @Nuc_LeaR?

Soğutma olarak kartlarında pek bir sorun yok. Fakat gerek fan teknolojisi gerekse fan kanatçık tasarımı olarak diğer firmalardan biraz geride olduğu bir gerçek. Çift Fanlı modellerinde pasif soğutmaya destek amacıyla 60 dereceye kadar sadece tek fanını düşük Rpm ile döndürüyor.
3 fanlı Hall of Fame modellerinde ise sağ ve soldaki fanların boyut olarak küçük olması ve ortadaki fanın yetersiz kalması sürekli fanların çalışmasına neden oluyor bundaki en büyük etken yüksek overclock. Fanları diğer modellere göre biraz daha sesli ama 3-4 db farkı hissedemiyorsan bir sıkıntı olmaz

Oldukça kaliteli ürünler üretiyor. Özellikle Galax Geforce GTX 980 TI HOF LN2 GOC 6GB ekran kartına bayılıyorum. Sıvı azot ve O.C. için özel üretilmiş bir kart ayrıca üzerinde fazladan güç girişi ve fazladan oldukça kaliteli grafik işlemciyi besleyen bileşenlere sahip. Ayrıca bu kart fabrika çıkışı olarak çok yüksek saat frekanslarına sahip bir kart. En güçlü GTX 980 Ti budur. Ayrıca görünümü beni benden alıyor. Diğer modelleri de bir şahane. Ayrıca güvenilir olduğunu düşünüyorum. Yabancılar sistemlerinde hep Galax marka ekran kartlarını tercih ediyor. Gerçekten bu markayı beğeniyorum. Fakat biraz tuzlu fiyatı orası ayrı.

Hall of Fame oldukça performanslı bir seri fakat 980 Ti için konuşursak en güçlü seri değil.

EVGA KINGPIN ve MSI Lightning ne güne duruyor?

Hall of Fame'in büyük başarılarının nedeni EVGA gibi kaymak tabaka GPU kullanması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…