Galax ekran kartı içinden çıkan 1 Click Sync kablosu nereden bulunur?

Resul3535

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, başlıkta da yazdığı üzere Galax marka ekran kartı olup da içinden çıkan RGB senkronizasyon kablosunu gerekli. Bu kabloyu nereden temin edebileceğim konusunda bilgisi olan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam aynı sorunu yaşadım, bende anakartı yaktım. Çözdüyseniz nasıl çözdünüz? Ben anakart garantiden geldiğinde güç kablosunun yanına takıl denemeyi düşünüyorum.

Galax'ın sitesinde gösterildiği yere takınca benim de anakart yandı. Sitede gösterilen meğer 30 serisi kartlar içinmiş. Garantiden ücretsiz değişim yaptılar. Zaten kabloyu koparmıştım bir şekilde onu düzelttim. Dün denedim ekran kartına güç giriş yerinin yanındaki küçük beyaz yere taktım. Diğer ucu da add_gen_2.2 olan 3 pinli yere taktım. Herhangi bir sorun yok lakin senkronize olmuyor maalesef. Xtreme tuner ile mbsyc bölümüne tıkladığımda senkronize olmuyor maalesef. Boşa uğraşmışım. Armoury Crate de güncellemeden sonra kötü oldu. Corsair RGB RAM'leri var ne güzel senkronize yanıyordu sistemle ancak güncellemeden sonra olmadı. RAM'leri görüyor ama senkronize yapmıyor :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ulan aynı sorunu yaşadım, tıpatıp aynısı. Anakart asusmu? Garantiye gönderdim ücretsiz değişim kararı verildi ama hala elime kağıt ulaşmasını bekliyorum. Nekadar sürdü anakartın değişmesi?

Birde galax a e posta üzerinden mesaj gönderdim. Eğer cevap verirlerse seninlede paylaşacağım

Ulan aynı sorunu yaşadım, tıpatıp aynısı. Anakart asusmu? Garantiye gönderdim ücretsiz değişim kararı verildi ama hala elime kağıt ulaşmasını bekliyorum. Nekadar sürdü anakartın değişmesi?

Birde galax a e posta üzerinden mesaj gönderdim. Eğer cevap verirlerse seninlede paylaşacağım
Evet anakart asus B650m-e wifi modeli daha 1 aylıktı kart. Ben gamingentre ye gönderdim çünkü 1 ay önce toplatmıştım sistemi. kasaya komple baktılar anakart dediler 2 3 hafta arası bir sürede kasamı geri gönderdiler. rapor 1 haftada çıktı asus servisinden.
Galax a ben de e posta attım 2 ay oldu hala cevap verecekler :)

Hocam sağolun o kabloyu daha fazla kurcalamayacağım, raporun gelmesini bekliyorum daha sonra anakartı alıp sistemi tekrar toplayacağım 🥲

Konuyu kapatabiliriz gibi 😄

Hocam sağ olun o kabloyu daha fazla kurcalamayacağım, raporun gelmesini bekliyorum daha sonra anakartı alıp sistemi tekrar toplayacağım 🥲

Konuyu kapatabiliriz gibi 😄

Eğer kabloyu kullanmıyorsanız alabilirim ücreti mukabilinde :D benimkisi kopuktu kendim taktım ama sanırım olmadı

Bilgisayarı kurduğumda sizi bilgilendireceğim👍

Technopat Haberler

Geri
Yukarı