Galax GeForce GTX 1060 3GB OC Afterburner Overclock Ayarları

Joker Olarak : Hangi Sistemi Seçerdiniz?

• Ryzen 5 1400 + GTX 1050 Ti

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    2
  • Anket kapandı .

Geremy10iX

Hectopat
Daha fazla  
Geçen R3 1200 - Galax GTX 1060 3GB OC ekran kartlı ve 8 GB 2666 MHz RAM bulunan bir sistem aldım Teknobiyotik'den. (Şu 2399 TL olan ehuehue.)
Neyse şaka bir yana...

Ben oyunlarda(özellikle Ark-Arma3-F13) bir miktar daha iyi performans almak istesem karta Afterburner aracılığıyla OC yapmam doğru olur mu?

İnternette GTX 1060 6GB için olan OC rehberleri var ancak benimki 3GB diye tereddütte kaldım.
GTX 1060 6GB Afterburner OC videolarında ki ayarlar şöyleydi:
  • Power Limit : %116
  • Max Sıcaklık: 92 Celsiyus Derece
  • Core Clock: +122 MHz
  • Memory Clock: +550 MHz
Bu ayarlar öneriliyordu çoğu kanalda ancak 1060 6G kullanıyorlardı. Ben 3 GB ile bu ayarları yapsam sorun olur mu? Ekran kartımın ömrü kısalır mı? Eğer kısalıyorsa ne kadar ömrü kısalır?
Eğer bu ayarlar ekran kartının ömründen büyük bir parça çalacaksa ben bu ayarları sadece oyuna girerken uygulayıp, oyundan çıkınca eski default hale getirsem sıkıntı yaşar mıyım?

Son soru:

Ekran kartının fanlarının hızını arttırsam (örnek 30'de %40 fan speed ise ben bunu 30'de %55 ya da %60 ayarlasam?) bunun bana gürültü dışında başka bir yan etkisi olur mu? Cevaplarsanız sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…