Galax GeForce GTX 1060 ekran kartı alınır mı?

mervecroft

Kilopat
MSI GTX 1050 Ti ekran kartı alacağımı söz etmiştim. Ertesi gün ekran kartlarına bakınırken Galax GTX 1060 6 GB ekran kartı buldum. Hem fiyat olarak uygun diye bunu satın almayı düşündüm ama şu sorun oldu, bu ekran kartı OC-EXOC diye ikiye ayrılıyor. Bu iki özelliğin farkı ne ve bu ekran kartını alınır mı? Güvenilir bir marka mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
OC normal overclock anlamına geliyor. EXOC ise, extreme overclock yani daha yüksek frekanslarda overclock anlamına geliyor.
Güvenilir firma, alınabilir.

EXOC ve OC arasında çok fiyat farkı yok ise EXOC'u alın ileride az da olsa işinize daha fazla yarar. Sabah baktım 1970 TL'ydi sanırım fiyatı 6 GB OC modelinin. Galax firması gayet güvenilir alabilirsiniz. Ben Nanokatalog üzerinden baktım bu arada.

Arkadaşlar söylemiş zaten Galax güvenilir ve kaliteli bir markadır içiniz rahat olsun..

Evet bende o satışı gördüm. OC ve EXOC iki modelin arasında 500-700TL gibi bir fark var ve benim bütçem 2000TL. EXOC da indirim olmassa OC modelini alıcam . Zaten oyun için alıcam (Assassins creed origins-odessey, Shadow of the tomb raider, Witcher 3) OC modelini alırsam ultura ayarlarda çok sıkıntı olmaz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…