Galax GeForce RTX 4070 ekran kartı alınır mı?

Kita Avrupa'si ve Anglo-Sakson dunyasinda bilinmiyor sadece cunku burada baska dinamikler var. Galax oldukca basarili bir markadir merak etme. Zaten forumda cok sayida kullanan var, baktigin site ayni zamanda distributoruydu sanırım. Sikinti cikarsa degisim yaparlar.

Galax'ın kendisi de iyi bu modelde gayet iyi. ASUS Dual biraz daha iyi ama arada devasa fark yok. RTX4000 serisi çok verimli olduğu için çoğu kart ısınmıyor. Bazı istisnalarda var tabii.
Yani doğru Asus dual alacak olsam 4060 düz alicaktim fakat bunun fiyatını biraz uygun gördüm alasım geldi mesela 4070 Asus dual alamam bütçem yetersiz olur.

Teşekkürler hocam değerli yorumunuz için... Genelde yıldıza falan bakarak alıyorum ama bu markayı da ilk defa kullanmış olacağım sanırım. Hiç de anlamıyorum ekran kartından öyle tek tük.

Hocam Bende 2024 Yılında Bir Laptop Aldım hiç Anlamıyordum Dikkatli Olman Gerek Bu Konularda Ama Bu Ekran Kartı Markası Hem Güvenilir Hem de 4070 bayağı Bir Gider.

Yani doğru Asus dual alacak olsam 4060 düz alicaktim fakat bunun fiyatını biraz uygun gördüm alasım geldi mesela 4070 Asus dual olsa alamam bütçem yetersiz olur.
Asus diye o kadar para verilmez, dogru yoldasin. PSU'nun watt'i yeterli ama kalitesiz bir markaysa rampage, game power vs. gibi bir an once degistirmeye bak.

Yani doğru ASUS Dual alacak olsam 4060 düz alacaktım fakat bunun fiyatını biraz uygun gördüm alasım geldi mesela 4070 ASUS Dual olsa alamam bütçem yetersiz olur.

ASUS alacaksın diye 4070'ten 4060'a düşme. Attan inip eşeğe binmiş olursun. Arada devasa fark yok zaten.

Evet araştırdım ve gerçekten Asus'dan bile çok sevenler var sağlam markaya benziyor. Bundan önce inno3d kullandım 3060ti 2 yıllık kart şu an serviste ekran kartını degiş demelerini bekliyorum bunu alicam direkt.

Asus diye o kadar para verilmez, dogru yoldasin. PSU'nun watt'i yeterli ama kalitesiz bir markaysa rampage, game power vs. gibi bir an once degistirmeye bak.
Hocam gamegaraj'dan almıştım sistemi 2 yıl oldu markasına bakmadım bakıp ona göre ayar çekerim. Teşekkür ediyorum kıymetli yorumun için.

Güç kaynağını yazmamisim kusura bakmayın. 650+80 markasını bilmiyorum gamegaraj'dan almıştım.

Son düzenleme:

Alternatif olarak bunu önerebilirim. Soğutma performansı çok daha iyidir. Hem Colorful hem de Galax NVIDIA'nın en büyük ekran kartı üreticilerindendir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…