GALAX GTX 1050 Ti Düşük FPS

Lenoraa

Kilopat
Daha fazla  
GALAX GTX 1050 Ti OC tek fanlı versiyonunu kullanmaya başladım. Fakat bazı Rastgele oyunları denedim ve hız aşırtılmış haliyle bazı youtubedaki kanallarda gösterilen FPS değerine ulaşamıyorum. Bunun nedeni Xeon E5450 ve 1300 Mhz 4x2 8 GB RAM olması mıdır? Sistemim temiz içi de temiz. Denetim masasından max performansa getirilmiş halde. Programlar ağırlık yaratmıyor. Fakat LOL'de 300 FPS'lere ulaşanları görüyorum YouTube üzerinde. Ama bende ise en fazla 80-115 arası gidip gelmekte. Bunun nedeni anlattığım gibi midir yoksa farklı bir şeyler de var mıdır?

Ve Monitörüm 1080p ona göre değerlendirir misiniz?

Screen02.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Youtube uzerinde ki fps degerleri genelde son çıkan bileşenler üzerinde alınıyor. İşlemci adını yazarak test ara. Mesela
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video olabilir. CsGo fpsi 80-150 arası değişiyor ama 1050Ti ile 300 fps alanda var. Demek ki sorun ekran kartında değil işlemci ve diğer bileşenlerinde.

Youtube uzerinde ki fps degerleri genelde son çıkan bileşenler üzerinde alınıyor. İşlemci adını yazarak test ara. Mesela
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video olabilir. CsGo fpsi 80-150 arası değişiyor ama 1050Ti ile 300 fps alanda var. Demek ki sorun ekran kartında değil işlemci ve diğer bileşenlerinde.

Çok teşekkürler bu bilgi yeterli oldu bana ellerinize sağlık.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı