L lisagawski Kilopat Katılım 22 Kasım 2017 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2018 #1 Merhaba arkadaşlar, sistemime yeni ekran kartı alacağım fakat 2 ekran kartı arasında karasız kaldım. Galax GTX 1060 OC 3GB Bulk DVI HDMI DP GDDR5 Ekran Kartı 60NNH7DSL9CKB - Nanokatalog Eğer Galax markasını alırsam yaklaşık 1.5 hafta bekleyeceğim. Daha demin internette gezerken Vatan'da Asus markasını buldum. ASUS GeForce GTX1060 DUAL OC GDDR5 3GB 192Bit NVIDIA DX12 Ekran Kartı Bazı kişiler özellikleri düşürülmüş demiş, ondan buraya başlık açayım dedim. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2018
Merhaba arkadaşlar, sistemime yeni ekran kartı alacağım fakat 2 ekran kartı arasında karasız kaldım. Galax GTX 1060 OC 3GB Bulk DVI HDMI DP GDDR5 Ekran Kartı 60NNH7DSL9CKB - Nanokatalog Eğer Galax markasını alırsam yaklaşık 1.5 hafta bekleyeceğim. Daha demin internette gezerken Vatan'da Asus markasını buldum. ASUS GeForce GTX1060 DUAL OC GDDR5 3GB 192Bit NVIDIA DX12 Ekran Kartı Bazı kişiler özellikleri düşürülmüş demiş, ondan buraya başlık açayım dedim. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Klenaerjx Hectopat Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 412 Yer Üsküdar/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2018 #2 Kesinlikle Asus. Bulk modeli kutusuz oluyor diye biliyorum. Hemde Nanokatalog'dan aldığınız ürünlerin Türkiye garantisi olmuyor.
Kesinlikle Asus. Bulk modeli kutusuz oluyor diye biliyorum. Hemde Nanokatalog'dan aldığınız ürünlerin Türkiye garantisi olmuyor.