GALAX GTX 1060 EXOC overclock yapma

darksoulder

Decapat
Ekran kartı modelim konuda bahsettiğim gibi GALAX GTX 1060 EXOC versiyonudur. Kutusunda Xtreme Tuner Plus desteği olduğu yazıyor, baktığımda overclock programı olduğunu gördüm fakat kurcalamadım ekran kartım fabrika çıkışlı overclocklu fakat bu programda şöyle bir şeye rastladım, %5 OC click ve %3 click OC yazıyor. Yapsam sorun olur mu? Kendi üreticisinin paylaşmış olduğu bir program cevaplarınızı bekliyorum, saygılarımla.

MSI Afterburner indirip yapabilirsiniz genel olarak tüm kartlara destek veren bir programdır illa ki Galax'ın programını kullanmanızı gerektiren bir zorunluluğunuz yoktur.

Galax programı için, program O.C leri genellikle stabildir ve hiçbir problem çıkarmazlar yani rahatlıkla yapabilirsiniz kartınızda herhangi bir soruna neden olmaz.

MSI'ın programından örnek verirsem GPU ve Memory Clock ayarlarını kendiniz yaparak daha yüksek performans elde edebilirsiniz ama şahsen önermem nedeni ise kartınız henüz yeni nesil oyunları stok fabrika çıkışlı halde açamayacak durumda olan bir kart değil boşuna karta ek yük bindirirsiniz.(Bu dediğim custom overclock içindir Galax programından yapacapınız overclock herhangi bir aşırı yük bindirmez.)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı