Galax GTX 1650 Super 4 GB ikinci el alınır mı?

Yahu 2. el alacağına 0 ekran kartı önerdim. Niye bu kadar asılıyırsunuz bana?
Estağfurullah. Sadece anakart + ekran kartı bütçesinden ziyade minimum 5K olan bütçeyle çok daha iyi kartlar alınabilir ve 3.0 anakart ile de hiç performanslı bir kart değil. Forumda da baya tartışmaları sürdü bi ara.

Yahu 2. el alacağına 0 ekran kartı önerdim. Niye bu kadar asılıyırsunuz bana?

Affedersin ama hasta mısın? Şizofreni falan mı var sende? Kimsenin sana asıldığı yok. Her konuda böyle yapıyorsun. Düzgün bir dille fikrimi belirttim ben burada. Arkadaşta yanlış bir şey söylememiş. Adamın üzerine gitmişsin hem "kahkaha" atarak hem de fikrine saygı duymadığını açık açık belirterek. Burada gelmişsin benim üstüme gelmeyin diyorsun. Yetti gerçekten yapma. Her konuda görüyorum bu sanırım 3. tartışmamız yapma.

Aslında sana demiştim ama galiba seni alıntıladım ben.

Ama bu sadece sen gördüğünde değil bayağı oluyor bu şey. Neyse uzatmak istemiyorum. Hahaha ifadesini ben ondan atmamıştım. 3.0 haliyle 1650 ekran kartını zor geçiyor demiş. Neredeyse mobil seviyesinde bir ekran kartı için bu söylem bana komik gelmişti.

200$ fiyat etiketi olan bir kartın 3.0 tarafında 130$ olan "mobil kart" seviyesindeki bir GPU'yu bazı oyunlarda 10 FPS geçmesi onun zar zor geçtiğini gösteriyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4000TL civarlarında bulunan ve kaç sene evvel çıkan ve yeni çıkan ve yeni üretilen bir şeyin ucuzlatılmaya çalışılan hali ile karşılaştırma yapılıyor. GTX 1650 gerçekten evvelden daha ucuzdu. Ve RX 6500XT daha önceden çıksaydı daha fazla ucuz olurdu. Muhtemelen TSMC çipi üretme sıkıntılarından dolayı daha az boyutlu GPU çipleri ile yüksek performans elde etmeye çalışmış. Haliyle sahada ucuzlatmak için PCI-e 4.0 X4 kullanmış. Bence kasıtlı değil de başka sebeplerden yapılmış bir şey bu. Ama sebebini bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…