Galax GTX 1650 Super alınır mı?

F/P GPU arayışımda ilk kararım RX 570 Nitro+ olmuştu ama şu an kart kayıplarda olduğu için başka şeylere bakıyorum. RX 580 ile 1650 Super arasında uçurum olmadığı için 1650 Super mantıklı geliyor. Ama bunun soğutucu, kronik sorun gibi bir sürü detayı var. Şu an çift fanlı en ucuz model Galax olduğu için konusunu açayım dedim. Biraz indirim, fırsat kovalayarak 1300 civarlarında bir kart kapatabilsem çok iyi olur. Daha zamanım var ama acelem yok.

Efendim o ne öyle yahu? 1650 diye GTS 450 felan göndermesinler?

Galax guvenilir bir markadir. RX 570 ile 1650S arasinda hem FPS olarak hem de diger sicaklik mimari gibi bir cok konuda fark var hepsinde 1650S onde. 1650S oneririm RX 570 ya da 580 yerine.

Hocam ürün cidden çok iyi ben kendim de alacağım bence Teknobiyotik'ten alın hem de güvenilir.
Şu an para hazır olsa hiç düşünmem. Kur yüksek olmasına rağmen fiyat gayet uygun. N11'de ne olduğu belli olmayan bir satıcı da değil. Ucuz şeyler neyse ama 1000 TL üzerini o sitede riske edemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…