Galax GTX 1650 Super alınır mı?

Hocam bende arkadaşınız için diyorum zaten .

Teknobiyotiktense alınır zaten GTX 1650 güzel bir kart.

Bunu dediniz diye dedim, neyse önemli değil. Soruma cevap verebilir misiniz? RX 5500 XT güncellemeyle iyileştirilir mi yoksa böyle kalacaksa 1650 Super mi alınmalı?

Hocam "arkadaşınızın" elinde RX 5500 XT varsa değiştirilmeye o kadar da gerek yok sonuna kadar kullanabilir ancak eğer elinde komple ekran kartı yoksa ve tavsiye istiyorsa 1650 Super.
Yalnız hocam RX590 fatboy da hiç kötü bir seçim değil haberiniz olsun (1650 s )den daha iyidir.
Ancak aralarındaki fiyat farkına değer mi bilemedim bir ara 100 TL civarıydı şimdi 300 .

elinde rx 470 var. rx 5500 xt 200tl daha pahalı n11'de. sizce 5500 xt alıp riske girmeli mi (ilerde güncellemelerle düzeltilme ihtimali) yoksa 1650 super alıp geçsin mi? Ayrıca rx 590 çok çok güç tüketiyo ve daha sorunlu, ayrıca stok nerdeyse kalmadı.

590'da okada rsorun var mı bilmiyorum ancak 1650S 5500XT'den daha mantıklı.

590'da okada rsorun var mı bilmiyorum ancak 1650S 5500XT'den daha mantıklı.
O zaman 1650 Super'i söleyeyim. Peki bir sorum var ama bu seferki kendim için, corsair vengeance mi xpg d30 mu alırsam samsung b-die çip gelme olasılığı daha fazla olur? İkisi de çok benzer, sizce hangisi? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Hocam ikisi hakkında pek bir bilgim yok ancak G.Skill Flare X 16GB(2x8GB) 3200MHz DDR4 Ram Fiyatı.
Bu RAM'in uyumlu olması gerekiyor Ryzen ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…