Herkese selamünaleyküm, Galax GTX 1660 Super OC ekran kartı alacağım geldiğinde Overclock yapacağım. Bu ekran kartına göre ne darboğaz yapacak ne de fazlalık olmayacak şekilde anakart ve işlemci önerisi alabilir miyim? Fikirlerinizi de yazarsanız güzel olur. Şu anakartı alırsan 16 GB 3200 veya 4000'lerde MHz RAM alabilirsin tarzında (AMD olmazsa sevinirim sıvı soğutmaya bütçem yok çünkü).
1. Fiyatını hak etmiyor.
2. sorunun cevabı ise; öyle bir şey yok. Neredeyse hiçbir işlemci, sıvı soğutma istemiyor ve AMD işlemciler genel olarak daha fazla ısınıyor diye bir argüman da bulunmuyor. Bunu size anlatan kişiye itibar etmenizi önermiyorum.
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
1. Fiyatını hak etmiyor.
2. sorunun cevabı ise; öyle bir şey yok. Neredeyse hiçbir işlemci, sıvı soğutma istemiyor ve AMD işlemciler genel olarak daha fazla ısınıyor diye bir argüman da bulunmuyor. Bunu size anlatan kişiye itibar etmenizi önermiyorum.
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
Ben zaten rx 6700xt alıcaktım ama dediğim gibi şu an bütcem yok ileri zamanda da olucağını sanmıyorum o yüzden ucuza yöneldim ve oynicağım oyunlarda en yüksek ekran kartı isteyen oyunda gtx 1080ti istiyor o yüzden de hem bütceden hemde performans olarak 1660s yi seçtim