Galax GTX 970 Ekran kartı Olan Sistem Toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayali sistem bile daha gerçekçi. Adama piyango vurur sistemi alır ama dolar 1.5 a düşmez.

Ben beşe çıkmasını bekliyorum.

Not: Tabi kimse ineceğini garanti edemez.

Sen ilk olarak vatandan alışveriş yapmayı bırak önce. Sonra aradığın parçalar için bir toptancı firması bul yada parça satan küçük firmalarla tanış nereden aldığını sor her üründe %15 karın olacaktır. Misal ben gtx970 almayı düşünüyorum vatanda 1400 lira toptancıda 900 lira 1000 lira civarı oluyor.

Ayrıca 27 inç 5ms almak yerine 24 inç 2ms almalısın

Büyük ekran istiyorum. Tepkime süresi benim için çok önemli değil.

Bence seçimden sonra birazda olsa düşer.

ben önermiyorum güzel bir sistem dizeceksen eğer monitörün o sistemi ekrana yansıtabilmeli bu yüzden 2ms tercih et ha eğer gerçekten aralarında çok fark yoksa 5ms yi bende tercih edebilirim. Bunun testi falan yok mu?

Yer falan bilmiyorum arkadaşım fakat vatan gibi yerler üzerine 400 lira koyup satıyor bunun nedeni ise reklama harcadığı paralar. Fakat küçük işletmeler toptancı gibi yerlerden alıyor bu yüzden onların reklama ihtiyacı yoktur. Haliyle fiyatlar %15 civarı daha düşük oluyor. Benim bir tanıdığım bilgisayarcı mesela toptancı bize firma olduğumuz için ortalama %20 indirimli veriyor dedi her ürünü. Bu devirde vatan gibi yerlere para yediren insanları anlayamıyorum her ürün için geçerli değil bu dediğim vatanda da çok uygun ürünler olabiliyor fakat nadir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…