GALAX GTX 970 EX OC vs Zotac GTX 970 AMP Extreme

73083

Hectopat
Ay başında burada arkadaşlarla PC toplamıştım. Elime geçen gün para geçti ve bir şekilde GTX960'ımı iade ettim.

970'lere bakıyorum şu an, olay şu: Galaxy GTX970 EX OC mi Zotac GTX 970 AMP Extreme mi? Bütçe bunlara yetiyor lütfen Msi-Asus tavsiye etmeyin.

Edit: Galax GTX 970 oc var birde düz. Açıkçası ben 970 olsun da ne olursa olsun düşüncesindeyim. Fikir verirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Zotac Gtx 970 kullanıyorum AMP olan modellerinden değil. Ürünü 2. el almama rağmen sapasağlam diyebilirim. Cw sorunu ile karşılaşmadım. Performansından yana da hiçbir şikayetim yok. Soğutma konusunda muaddil markalara oranla biraz sıkıntılı ama. %100 yük altında elimdeki kart 78-79 derece %50- 55 fan devri arasında çalışıyor. Fan hızını arttırınca ısı düşüyor tabi ama o zaman ses oluyor o yüzden 78- 79 derece ekran kartları için makul seviyede sıcaklıklar olduğu için gerek görmüyorum fan hızını arttırmaya. Ama benim elimdeki düz model yani şu ürün: Zotac GTX970 GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı

Ben internetten birkaç inceleme seyrettiğimde AMP olanların soğutma konusunda çok daha başarılı olduklarını gördüm. Daha serin ve sessiz çalışıyorlar. İki ürün de bence sizi üzmeyecektir. Bence teknik servis, garanti, satış sonrası desteklerini inceleyin, öğrenin ona göre karar verin.

Dostum soğutması bence iyi fiyatına göre 78 derece iyi bir değer.

Hayır hocam yok yukarda da belirtmiştim zaten. Tertemiz ürün aldım. Satıcı da çok ilgiliydi sağolsun her türlü testi yaptırdı, garantisini sorgulattırdı hala da iletişimdeyim. R9 380 alacaktım tam bir bakayım şu 2. el ilanlarına dedim DH'de. Bu fırsatı görünce yapıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…