Galax GTX 970 HOF vs Msi GTX970

Tek konudan 3.soruyu sorucağım ^_^ Z11 Neo kasa alasım var ama Zalman Z3 alırsam 240 gb yapabiliyorum ssdyi ama öyle yapmayip gelcek senede alabilirim ssdyi hangisi daha iyi olur sizce?

Nereden çıkartıyorsun bu bilgiyi?Kingston'un F/P olarak çok iyi Ssdleri var.

@Gamerq fazla fark olmaz ama ben MSİ öneriyorum ikisinide gönül rahatlığıyla alabilirsin.

Ben çıkartmıyorum güzel kardeşim Biraz Vatan Bilgisayar yorumlarını oku ve incelemelerini incele, ne dediğimi anlarsın zaten.

@Gamerq Z11 Neo al, sonra SSD terfisi yaparsın. Kart olarak MSI'da kullanılan Bobinlerin çok kaliteli olmadığını söylüyorlar o yüzden Coil Whine daha çok MSI'da var o yüzden. 980'de kullanılan kaliteli bobinler yok. Asus Strix önerim dir.

Bu dediğinin nedeni aslinda msi ın daha fazla satması ve ssdyi ertelemiyorum sadece 240 gb yerine 120 alip gelcek sene 240 gblık alıcam üstüne

@Emre YILDIZ Samsung daha iyi olabilir ama Kingston göz ardı edilebilecek bir firma ve SSD markası değil,herkesin dediğine inanmamak lazım istersen hiç uzatmadan Recep abimize soralım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…