Galax GTX 970 Nasıldır ?

GoldenSilver

Hectopat
Daha fazla  
Exa bilgisayardan Galax GTX 970 EX OC serisi ekran kartı almayı planlıyorum. Ama bazı forumlarda olumsuz yorumlar okudum. Coil Whine sorunu neredeyse bütün markalarda var ama bunda daha azmış herhalde. Garanti ile ilgili sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorum ama ses ve ısı sorunu varmış Kullanan varsa yardımcı olabilir mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Coil Whine sorunu biraz şans işi. Ama GTX 970 en iyi f/p ürünü bence bütçesi olana.

TeknoBiyotik: GALAXY GTX970 EX OC Black Edition 4GB 256Bit GDDR5 16X Ekran Kartı (THE CREW, FAR CRY 4, ASSASSIN’S CREED UNITY OYUN HEDİYELİ ! ) - Ekran Kartı - PC Bileşenleri
Burdan almanı tavsiye ederim hem daha uygun hemde oyun hediyeli ayrıca hepsiburada.com üzerinden'de temin edebilirsiniz çünkü ordada 1.085 TL ve 9 ay bütün kartlara taksit vade farksız ayrıca orda'da oyunlardan istediğinizi temin edebilirsiniz.
Ürün hakkında bende biraz araştırma yaptım sıcaklık düşündüğün gibi değil , ses konusunda pek bilgim yok fakat cw sıkıntısı olacağını sanmıyorum bu kartta.

İnternetten alma olanağım yok mağazasına gidip alacağım ürünü . @Silinen üye ağbey konuya sende bir bakar mısın ? Sırf Kampanya için almayı deneyeceğim zaten yaşım yetmiyor . Far Cry 4 'ü görünce bir şeyler oldu .

Son düzenleme:
Galax F/P olarak oldukça iyi kendim bizzat Galax GTX 970 HOF modelini denedim kart oldukça iyi Stabil overclock olabiliyor ama böyle bir kart alıp overclock biraz saçma olur HOF versiyonu zaten base clock 1216 1380'de boost clock ile geliyor oldukça yüksek bir değerler ile geliyor.
Yani tavsiye ederim.
Galax EX OC modelini bizzat test edemedim çok fazla alan arkadaş da yok ama testlere bakıldığında yabancı forumlarda falan iyi denmiş bilemiyorum tam olarak o yüzden bildiğim için HOF öneririm ben.

HOF serisine verecek param yok malesef bütçem bu kadar . Zaten ekran kartını da zar zor alacağım alırken iyi , kaliteli , ucuz bir ürün olmasını isterim .

Hocam HOF da cw sorunu var mı ? Çok az oranla çıkabiliyor dendi HOF hakkında cw, fakat sizin deneyiminiz olduğu için sorma gereksinimi duydum.

Galax benim tercihim olarak GTX 970'de bir numara. Alacaksanız düşünmeden alın ve GTX 970'de en uygun fiyat onda var. Muhteşem bir ürün.

Büyük ihtimalle 20 gün sonra resimlerini falan çekip atarım da test yapmak için ne yapmam gerekiyor ? Forumda kullanıcı incelemesi olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…