Galax GTX1660 Ti White mini kapanma sorunu

Wonmedal

Kilopat
Daha fazla  
Yaklaşık 1 ay önce aldığım sistem;
Ryzen 1600.
GTX1660 Ti.
16 GB RAM.
1TB HDD.
Kasa ve PSU:Aerocool Shard 500W RGB Şeritli Ön Panel, Tam Akrilik Yan Panel, USB 3.0 Mid Tower Siyah Oyuncu Kasası (AE-SHRD-500) | Teknobiyotik

Oyunda bir süre geçtikten sonra GPU ekrana görüntü vermeyi bırakıyor ve fanları %100 hızda dönüyor. Hatayı verince bilgisayar açık kalıyor, Discord'dan sesler geliyor ve gidiyor. Oyunlarda ısı çok çabuk artıyor ama V-Sync açık oynadığım için 70 derece üstünü çok görmüyor. Ben PSU'dan olabileceğini düşündüm. Şu sıralar bir arkadaşımın evine gidip deneme gibi bir durumda maalesef söz konusu değil. Bu olayı bazen 5 dakikada, bazende 2 saatte yapıyor. O yüzden PSU kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Sizinde görüşlerinizi almak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 1 ay önce aldığım sistem;
Ryzen 1600.
GTX1660 Ti.
16 GB RAM.
1TB HDD.
Kasa ve PSU:Aerocool Shard 500W RGB Şeritli Ön Panel, Tam Akrilik Yan Panel, USB 3.0 Mid Tower Siyah Oyuncu Kasası (AE-SHRD-500) | Teknobiyotik

Oyunda bir süre geçtikten sonra GPU ekrana görüntü vermeyi bırakıyor ve fanları %100 hızda dönüyor. Hatayı verince bilgisayar açık kalıyor, Discord'dan sesler geliyor ve gidiyor. Oyunlarda ısı çok çabuk artıyor ama v-Sync açık oynadığım için 70 derece üstünü çok görmüyor. Ben PSU'dan olabileceğini düşündüm. Şu sıralar bir arkadaşımın evine gidip deneme gibi bir durumda maalesef söz konusu değil. Bu olayı bazen 5 dakikada, bazen de 2 saatte yapıyor. O yüzden PSU kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Sizinde görüşlerinizi almak istedim.

Bu sorun benim RX 570'li kasamda da vardı, onu sattım. Gerçekten çok gıcık ve çözümü olmayan bir yol.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı