DoNaMeK Hectopat Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2015 #1 Birçok sitede incelemesi yapılan bu modelin hiçbir OEM satışı yapan sitede (yurt dışı dahil) yerini göremedim (1 tane var o da satılmış ). Acaba stoklar tükenmiş olabilir mi? @MF
Birçok sitede incelemesi yapılan bu modelin hiçbir OEM satışı yapan sitede (yurt dışı dahil) yerini göremedim (1 tane var o da satılmış ). Acaba stoklar tükenmiş olabilir mi? @MF
S sefa1937 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Kasım 2014 Mesajlar 1.774 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2015 #2 Dostum o kart tamamen gereksiz. 750 Ti GPU'su tek fanla bile 55-60W'ı geçmeyen bir GPU. STRIX olmadı TFIV alabilirsin HoF yerine.
Dostum o kart tamamen gereksiz. 750 Ti GPU'su tek fanla bile 55-60W'ı geçmeyen bir GPU. STRIX olmadı TFIV alabilirsin HoF yerine.
DoNaMeK Hectopat Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2015 #3 Bazı incelemelerde bazı Asya ülkeleri için sınırlı sayıda üretileceği belirtilmiş. Konu kilitlenebilir.
Bazı incelemelerde bazı Asya ülkeleri için sınırlı sayıda üretileceği belirtilmiş. Konu kilitlenebilir.