Galax marka 4070 Ti Super alınır mı?

Bütçe
40000

Şahin Yayo

Centipat
Daha fazla  
Galax markasının nasıl bir marka olduğunu bilmiyorum, soğutması ve fan sesi nasıl olur merak ediyorum. Kullanan arkadaşlardan yazan olursa sevinirim, almayı düşündüğüm ekran kartı bu, sizce fiyatı uygun mu yoksa daha ucuzunu bulabilir miyim?

Fiyatlar çok pahalı olacak diye düşünüyorum vergilerle. :(

Fiyatlar pahalı olursa hiç alamam. :(
RTX 5070 ve 5070 Ti'dan bahsediyoruz. Sen başlığa bütçeyi 40 bin yazmışsın ve linkteki 35 binlik ekran kartına göz dikmişsin. Bu yeni çıkacak kartların senin bütçeni aşma ihtimali yok. Fırsatçı birkaç şerefsiz daha yüksek fiyattan koyabilir. Böyle münferit fiyatları gözmezden gelmelisin tabi.

Nvidia'nın verdiği tavsiye perakende fiyatları(MSRP)
RTX 4070 Ti Super: 799$
RTX 5070 Ti : 749$
RTX 5070 : 549$

Farklı model tasarımların fiyatı değişebilir, farklı ithalatçıların kar payı farklı olabilir. Hatta eski modeli eritmek için biraz indirebilir ve yeniyi pahalı verebilirler. Böyle bir durumda belki 5070 Ti, 4070 Ti Super'den pahalı olabilir ama 40 bini geçmesi namümkün. Hele ki normal 5070 hiç sarsmaz senin bütçeni.

RTX 5070 ve 5070 Ti'dan bahsediyoruz. Sen başlığa bütçeyi 40 bin yazmışsın ve linkteki 35 binlik ekran kartına göz dikmişsin. Bu yeni çıkacak kartların senin bütçeni aşma ihtimali yok. Fırsatçı birkaç şerefsiz daha yüksek fiyattan koyabilir. Böyle münferit fiyatları gözmezden gelmelisin tabii.

NVIDIA'nın verdiği tavsiye perakende fiyatları(MSRP)
RTX 4070 Ti Super: 799$
RTX 5070 Ti: 749$
RTX 5070: 549$

Farklı model tasarımların fiyatı değişebilir, farklı ithalatçıların kar payı farklı olabilir. Hatta eski modeli eritmek için biraz indirebilir ve yeniyi pahalı verebilirler. Böyle bir durumda belki 5070 Ti, 4070 Ti Super'den pahalı olabilir ama 40 bini geçmesi namümkün. Hele ki normal 5070 hiç sarsmaz senin bütçeni.

5070 Ti bekle dostum. Çıkışlarına bu kadar az kalmışken 4000 serisine bu paralar verilmemeli.

Tamamdır bekleyeceğim o halde acele etmiyeyim. :)

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı