V VGAMonitorluAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 4.062 Çözümler 108 6 Eylül 2020 #11 @Sylveon Overclocklu 2600 buz gibi çalışıyor ama, acaba kalitesiz fanlardan dolayı olma şansı var mıdır?
@Sylveon Overclocklu 2600 buz gibi çalışıyor ama, acaba kalitesiz fanlardan dolayı olma şansı var mıdır?
Sylveon Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 6 Eylül 2020 #12 VGAMonitorluAdam dedi: @Sylveon Overclocklu 2600 buz gibi çalışıyor ama, acaba kalitesiz fanlardan dolayı olma şansı var mıdır? Genişletmek için tıkla... İşlemci yükse sokulmuş gibi durmuyor hadi onu geçtim ne kadar kalite fan olsa bile kasa hava almıyor.
VGAMonitorluAdam dedi: @Sylveon Overclocklu 2600 buz gibi çalışıyor ama, acaba kalitesiz fanlardan dolayı olma şansı var mıdır? Genişletmek için tıkla... İşlemci yükse sokulmuş gibi durmuyor hadi onu geçtim ne kadar kalite fan olsa bile kasa hava almıyor.
V VGAMonitorluAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 4.062 Çözümler 108 6 Eylül 2020 #13 @Sylveon Konu sahibinden bahsetmiyorum, bana karşı bulunduğunuz atıftan bahsediyorum.
Sylveon Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 6 Eylül 2020 #14 VGAMonitorluAdam dedi: @Sylveon Konu sahibinden bahsetmiyorum, bana karşı bulunduğunuz atıftan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Sizin için değildi o kısım konu için söyledim zaten araya boşluk koydum ayırmak için ama pek alışılır olmadı sanırım. Genel olarak her markanın giriş ve üst seviye modelleri olduğunu söylemek istedim ve ona göre karşılaştırma yapmak lazım.
VGAMonitorluAdam dedi: @Sylveon Konu sahibinden bahsetmiyorum, bana karşı bulunduğunuz atıftan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Sizin için değildi o kısım konu için söyledim zaten araya boşluk koydum ayırmak için ama pek alışılır olmadı sanırım. Genel olarak her markanın giriş ve üst seviye modelleri olduğunu söylemek istedim ve ona göre karşılaştırma yapmak lazım.
K kirknewsted Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.029 Makaleler 6 Çözümler 2 6 Eylül 2020 #15 VGAMonitorluAdam dedi: 3 fanlı modellerinden bahsedip soğutması yeterli demeniz çok iyi. Genişletmek için tıkla... ASUS TUF (Evo olmayan) modeller de 3 fanlı ama yanıyor.
VGAMonitorluAdam dedi: 3 fanlı modellerinden bahsedip soğutması yeterli demeniz çok iyi. Genişletmek için tıkla... ASUS TUF (Evo olmayan) modeller de 3 fanlı ama yanıyor.