RotasızBey
Hectopat
Daha fazla
Siz yanlış hatırlamıyorsam önceden RX 5700 XT kullanıyordunuz onu besleyen işlemci zaten 3600 besler sıkıntı olmaz.
Night shark modelinin hava akışı kötü değil bir de kasanın kendi fanlarını ekran kartının altına koyarsanız yararı olabilir.
Süper serisinin giris urunu, oyle düşün.
Bazı anakartlar ile sıkıntı yapabiliyor diye biliyorum dikkatli olun. Zaten alt tarafta her türlü fan var sıkıntı yok.Yanlış hatırlıyorsunuz RX 570 kullanıyordum. Diğer fanları ekran kartının altına koyamam 360'lık sıvı soğutma aldim radyatör o kısımda duracak. İşlemciye sağlam bir OC yapmayı düşünüyorum.
Bazı anakartlar ile sıkıntı yapabiliyor diye biliyorum dikkatli olun. Zaten alt tarafta her türlü fan var sıkıntı yok.
İsterseniz fanları yan panele takabilirsiniz.
Bazı anakartlar ile sıkıntı yapabiliyor diye biliyorum dikkatli olun. Zaten alt tarafta her türlü fan var sıkıntı yok.
İsterseniz fanları yan panele takabilirsiniz.
مراجعة بطاقة GALAX RTX 2060 Super (1-CLICK OC ) - Page 4 of 4 - DARKTECH
1. بطاقتنا وشرح للبطاقة الرسومية ومكوناتها وعناصر الجودة2. منهجية الأختبار واختبارات الأداء 3. أداء البطاقات على دقات 1440P و 4K4. كسر السرعة و الحرارة و سحب الطاقة والتقييم النهائي درجات الحرارة درجات الحرارة الخاصة بالبطاقة هي75 على الوضع التلقائي للمروحة والمراوح ليس لها صوت مزعج حتى مع كسر...darktech-reviews.com
Ekleme:
Burada sıcaklık değerleri var, değerler ortalama, fiyat da uygun zaten, gayet iyi olur bu haliyle.
Hayır demek istediğim OC için değil kasanın alt tarafında olan boşluk az olduğu için alt tarafta olan girişleri takmak biraz sıkıntı oluyor sanırım montaj yaparken anlarsınız.
Anakart nedir?
Bir de ek olarak Corsair fanlar ile SilverStone ve Sharkoon fanları uyumlu çalışmaz diye biliyorum.
Hayır demek istediğim OC için değil kasanın alt tarafında olan boşluk az olduğu için alt tarafta olan girişleri takmak biraz sıkıntı oluyor sanırım montaj yaparken anlarsınız.
Anakart nedir?
Bir de ek olarak Corsair fanlar ile SilverStone ve Sharkoon fanları uyumlu çalışmaz diye biliyorum.
Bazıları SilverStone gibi RGB seviyor bazıları Sharkoon gibi RGB açıkçası Sharkoon fanlarını yan panele takıp tüm ARGB ürünleri Sharkoon'un kontrolcüsüne bağlayıp kullanırdım.
Acaba soğutma montajını yaptınız mı?