haybinalim Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 7 10 Ağustos 2020 #21 Ben de galax rtx 2060 super gamer kartını aldım. Sizin aldığınız kart ile arasında ne gibi farklar vardır acaba ürün bu
Ben de galax rtx 2060 super gamer kartını aldım. Sizin aldığınız kart ile arasında ne gibi farklar vardır acaba ürün bu
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2020 #22 Sylveon dedi: Karar size kalmış ama ARGB fan montajını benim dediğim gibi yapmanız daha iyi olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... PF360 mecburen alt panele takılacak değil mi? RotasızBey dedi: Teşekkürler ilk defa 2. el kart aldım ürün elime geldiğinde hangi testleri yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Kart sahte olmasın yeter, onun haricinde FurMark testi yapabilirsiniz.
Sylveon dedi: Karar size kalmış ama ARGB fan montajını benim dediğim gibi yapmanız daha iyi olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... PF360 mecburen alt panele takılacak değil mi? RotasızBey dedi: Teşekkürler ilk defa 2. el kart aldım ürün elime geldiğinde hangi testleri yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Kart sahte olmasın yeter, onun haricinde FurMark testi yapabilirsiniz.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 10 Ağustos 2020 #23 HABAR dedi: PF360 mecburen alt panele takılacak değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet başka takılacak bir yer yok.
HABAR dedi: PF360 mecburen alt panele takılacak değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet başka takılacak bir yer yok.
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2020 #24 Sylveon dedi: Evet başka takılacak bir yer yok. Genişletmek için tıkla... Evet üstadım şu an kafayı yemek üzereyim soğutucuyu bir türlü işlemciye takamadım içinden kullanım kılavuzu falanda çıkmadı YouTube üzerinden videoda bulamadım deli olcam.
Sylveon dedi: Evet başka takılacak bir yer yok. Genişletmek için tıkla... Evet üstadım şu an kafayı yemek üzereyim soğutucuyu bir türlü işlemciye takamadım içinden kullanım kılavuzu falanda çıkmadı YouTube üzerinden videoda bulamadım deli olcam.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 10 Ağustos 2020 #25 Montaj zor değil aslında ama kurulum kağıdı kutu içeriğinden çıkmıyor maalesef: https://www.silverstonetek.com/downloads/Manual/cooler/Multi-PF360-Manual.pdf
Montaj zor değil aslında ama kurulum kağıdı kutu içeriğinden çıkmıyor maalesef: https://www.silverstonetek.com/downloads/Manual/cooler/Multi-PF360-Manual.pdf
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2020 #26
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 10 Ağustos 2020 #27 @haybinalim aldığınız model daha üst seviye memnun kalırsınız diye düşünüyorum.
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2020 #28 Böyle bir braketle çıktı kutu içinden.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 10 Ağustos 2020 #29 O etiketi işlemci üzerine koymadan önce çıkmanız gerekli.
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2020 #30 Sylveon dedi: O etiketi işlemci üzerine koymadan önce çıkmanız gerekli. Genişletmek için tıkla... Kardeş biliyoruz orasını o braketi sökemedim sıkıntı orada.
Sylveon dedi: O etiketi işlemci üzerine koymadan önce çıkmanız gerekli. Genişletmek için tıkla... Kardeş biliyoruz orasını o braketi sökemedim sıkıntı orada.