Galax RTX 2060 Super ex vs düz model

Konu halinde yok RTX2060 Super düz model kullanıyormuş herif. Dedikleri bu şekilde.

Eki Görüntüle 494891Eki Görüntüle 494892
Konu halinde yok RTX2060 Super düz model kullanıyormuş herif. Dedikleri bu şekilde.
Hocam sanki genel bir sıcaklık problemi var gibi arkadaşın, kart fazla doğrudur ama normalden 10 derece fazla gibi onda, ne dersiniz? Bir de rahatsızlık vermeyeceksem Whatsapp'tan size inceleme Furmark değerlerini bi atsam karşılaştırma veya yorum yapma şansınız olur mu?

Hocam sanki genel bir sıcaklık problemi var gibi arkadaşın, kart fazla doğrudur ama normalden 10 derece fazla gibi onda, ne dersiniz?
Oda sıcaklığım 25 derece üstü diyor. Sıcak bir yerde yaşıyor herhalde. Dediğim gibi 68 derecenin üstünü göremedim. 90mm olsa ne kadar daha fark eder bilemiyorum. Arkadaşın problemi oda sıcaklığı da olabilir.Şu ana kadar beni hiç üzmedi sizi de üzeceğini sanmam.

Teşekkür ederim. Ben de Akdeniz'de olduğum için sıcak bölgedeyim ama kasam bayağı havadar olduğu için sorun yaşamam diye düşünüyorum. Sadece size birkaç benchmark değeri atacaktım, karşılaştırma şansınız varsa diye.

Tabii, karşılaştıralım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…