canoderratata Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ağustos 2012 Mesajlar 2.339 Makaleler 45 Yer Kırşehir 26 Şubat 2020 #1 Kasanın RGB fanlarını kolayca anakarta bağlayıp kontrol ediyorum ancak ekran kartının kendi programı ayrı olduğu için farklı oluyor, eşleyemiyorum. Ekran kartını da anakartımdaki AuraSync ile kontrol edebilir miyim? Biraz baktım ama bulamadım. Ekran kartı: Galax RTX 2070 Anakart: TUF B450 PLUS GAMING
Kasanın RGB fanlarını kolayca anakarta bağlayıp kontrol ediyorum ancak ekran kartının kendi programı ayrı olduğu için farklı oluyor, eşleyemiyorum. Ekran kartını da anakartımdaki AuraSync ile kontrol edebilir miyim? Biraz baktım ama bulamadım. Ekran kartı: Galax RTX 2070 Anakart: TUF B450 PLUS GAMING
OtoburPirana Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 2.883 Makaleler 2 Çözümler 21 26 Şubat 2020 #2 Bu tarz bileşenlerin birbirine uyumlu olması gerekir. Yani kartın resmi olarak Aura Sync desteği olmadan senkron etmek zor ya da imkansız olacaktır.
Bu tarz bileşenlerin birbirine uyumlu olması gerekir. Yani kartın resmi olarak Aura Sync desteği olmadan senkron etmek zor ya da imkansız olacaktır.
TCD25 Hectopat Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 80 26 Şubat 2020 #3 Biri Galax biri Asus birbiriyle eşleşmez.
canoderratata Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ağustos 2012 Mesajlar 2.339 Makaleler 45 Yer Kırşehir 27 Şubat 2020 #4 Anladım. Farklı telden çalacaklar o zaman yapacak bir şey yok. Teşekkür ederim.