Umarım istediğin sisteme kavuşursun. Ama sen benim kafamı karıştırdın şimdi sinerjide 3700x, B450 Tomahawk ve Sapphire RX 5700 XT Nitro + ile bir sistem yapmayı deneyeceğim. Bakalım neler çıkacak
Ayrı ayrı toplayınca daha pahalı çıkıyor büyük ihtimalle, ben hazır sistem üzerinden güncelleme yaptım aslında uyumlu tüm parçalar sorun yapmaz diye düşünmekteyim. Gigabyte aklını takıldıysa testleri var YouTube üzerinde ve sıcaklık olarak sorun görünmüyordu.
Ayrı ayrı toplayınca daha pahalı çıkıyor büyük ihtimalle, ben hazır sistem üzerinden güncelleme yaptım aslında uyumlu tüm parçalar sorun yapmaz diye düşünmekteyim. Gigabyte aklını takıldıysa testleri var YouTube üzerinde ve sıcaklık olarak sorun görünmüyordu.
Dostum sen benim aklıma girince ben de 3700X konusunda iyice araştırma yaptım. RX 5700 XT Nitro+, 3700X, TUF X570 Gaming Plus, Aerocool Airhawk duo, Xpg D60G 16GB 3200MHZ RAM, 650W 80+ PSU şeklinde oldu son sistem. 3700X almışken X570 de almak mantıklı geliyor. 1 2 haftaya alıcam sistemi o zamana kadar araştırmaya devam edicem son durumu yazarım buraya. Bu yazdıklarım 8600 lira tutuyor sinerji’de