Galax RTX 2080 Super alınır mı?

muhammetk

Megapat
Makaleler
3
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba, Galax RTX 2080 Super diğer rakiplerine göre daha ucuz fakat düzgün bir inceleme, sıcaklık testi vs. göremedim bu ürün alınır mı? Yoksa 2070 Super gibi ürünlere mi yöneleyim? Ürün

Alınır. Diğer ekran kartları ile karşılaştırma yapılmış:

Galaxda alınır. Ben yerinde olsam öyle yapardım demek istedim. Pahalı kart çünkü.
Bilgisayar topluyoruz fakat kendime toplamıyorum, belir bir bütçemiz var eğer bu kartı almak mantıklı ise bütçeyi biraz artırıp almayı düşünüyoruz ama sıcaklık vs. sıkıntı olacaksa 2070 Super almayı düşünüyoruz 4.800 TL'ye. Bu kart ileride veya alınca herhangi bir sıkıntı çıkartır mı ? Sıcaklık açısından vs. vs.

Hocam marka kötü değil köklü bir markadır. İyiki bu markalar var yoksa Asus , MSI , Gigabyte fiyatları daha yüksek olur. Rekabete Palit te katıldı. Hatta bizim forum sitesinde testleri var. Korkulacak bir durum yok rahat olun.

Anladım peki Ryzen 5 3600x bu kartı besleyebilir mi ? Yoksa yetersiz mi kalır ? Oyunlar 1080p'de oynanacak.

Besler hocam 1080p için işlemci daha çok kullanılacağı için soğutma önemli olur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…