Galax RTX 3050 alınır mı?

Marka, kalite, soğutma farkı. Soğutmayı bilemiyorum ama marka farkı kesinlikle var. XFX öneririm.

MSI Geforce Rtx2060 Super Ventus Gp Oc Rtx2060s 8gb Gddr6 256b (1xhdmı 3xdp) Kutusuz Ekran Kartı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL kutusuz olarak satılıyor sıkıntı yaratır mı sizce sıfır olduğunu iddia ediyorlar.

Mining canavarı(!)

Hmm şimdi anladım olayı hocam sağolun.

Peki RX6600 mevcut sistemde çok fazla sıkıntı yaratır mı? Ne kadar darboğaz olur? Çünkü en az 3 ay bu sistemde kullanacağınım ekran kartını

XFX, Sapphire çok bir fark yok hangisi ucuzsa onu almanız daha iyi oluyor ben alırken Sapphire ucuzdu onu aldım. Sıcaklıklar fark etse etse 1-2 derece eder.

XFX, Sapphire çok bir fark yok hangisi ucuzsa onu almanız daha iyi oluyor ben alırken Sapphire ucuzdu onu aldım. Sıcaklıklar fark etse etse 1-2 derece eder.

Arada 400-500 TL gibi bir fark var Sapphire daha ucuz.

Video çekip yayın yapacaksan AMD kart almanı önermem.

Edit yaparken ne gibi bir katkısı oluyor? Broadcast benim de hoşuma gidiyor ama kararsız kaldım çünkü temiz 2060'ı yaşadığım şehirde pek kolay bulacağımı sanmıyorum sahibinden de uğraşmak istemiyorum açıkçası.

https://www.letgo.com/item/rtx-2060-iid-1623835481 bu ürünü buldum ama mining yapılmadığını nasıl anlayabilirim fiyatı bayağı uygun geldi.

RTX kartların içindeki CUDA çekirdekleri sayesinde ve kullandığı kendi kodlayıcıları sayesinde render işlemleri çok daha hızlı ve kaliteli şekilde alabilirsin. Üstelik popüler profesyonel edit programları NVIDIA destekli olduğu için tam anlamıyla gücünü kullanabiliyor. Üstelik bu çekirdekler sayesinde kayıt alırken vs FPS düşmesi 3-4 FPS olarak kalıyor. Yani yayıncılık için açık ara her konuda çok iyi ve tabii yazılımsal olarak da yani siyah ekran gibi hatalarla karşılaşmazsın. Ancak karar sana kalmış YouTube üzerinden daha detaylı karşılaştırma videoları var onları izleyebilirsin. Üstelik Param Güvende ile sahibinden.com üzerinden gayet güzel alış verişler yapabilirsiniz güvenli bir şekilde.

Eğer kayıt alırken dediğiniz FPS düşüşleri gerçekse çok iyi çünkü şu anda AMD kullanıyorum ve fazlasıyla FPS düşüşü yaşıyorum render anlamında sıkıntım yok ama kayıt çok sıkıntılı.

Ben Shadow Play ile alıyorum kaydı. 1080p 60 FPS ayarında 25 bin bitrate ile benim gördüğüm 5 FPS civarı oluyor ancak bu oyuna göre farklılıkta gösterebiliyor ben RDR 2 oyununda denemiştim. Ve kayıt oldukça kaliteliydi. OBS denemedim belki eve gidince deneyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…