fatihylmzz
Kilopat
7000 serisi ile bunlar neredeyse hiç yaşanmıyor hocam.Bizzat 6700 XT kullandım 1660 Ti'dan geçtim. Ve 3 gün sonra tekrar sattım her güncelleme de sorun yasayacaginiz bir kart almak isterseniz alabilirsiniz.
Bizzat 6700 XT kullandım 1660 Ti'dan geçtim. Ve 3 gün sonra tekrar sattım her güncelleme de sorun yasayacaginiz bir kart almak isterseniz alabilirsiniz.
RTX 4060 giriş seviyesi bir karttır zaten, düşük ve dar bütçede AMD performans olarak daha iyi, NVIDIA düşük bütçe için çok ta uygun değil. O driver sorunları da RX 580'den kalma haberiniz olsun.
6000 serisinde de öyle diyorlardı. Klasik AMD kullanan parası Nvidia ya yetemeyenlerin yalanı işte çok da kanmayın.7000 serisi ile bunlar neredeyse hiç yaşanmıyor hocam.
Çok övdüğünüz AMD maalesef satışlar da yerlerde hocam neden acaba diye düşündünüz mü? Belli bence. Steam'deki verilere bakın. Ve son zamanlarda üst segment pazarından da çekildi 9070 XT denen bir kart çıkardılar. Fiyatı NVIDIA'ya yaklaştırarak kendi ayaklarına sıktılar. Intel zamanla AMD'yi geçecek. Sadece işlemci yapsın AMD bence.
6000 serisinde de öyle diyorlardı. Klasik AMD kullanan parası NVIDIA'ya yetemeyenlerin yalanı işte çok da kanmayın.
RTX 4060 4 yıl sizi götürür dedikten sonra fikirlerinizi önemsemiyorum.
Aynen siz deyince hemen bırakacaklar. Klasik NVIDIA fan boy.
Kendim NVIDIA kullanıyorum.
RTX 4060 4 yıl sizi götürür dedikten sonra fikirlerinizi önemsemiyorum.
1660 Ti kullanan nişanlım şu an evde 1080p de high ayarlarda Mafia 2 defintive editon oynuyor sen crash yiye yiye oyun oyna.
1660 Ti ve 2060 kaç yıllık kartlar bir bak istersen ve hala tüm oyunları oynarsın akıcı şekilde ama gidip 5600 XT ile oyna oyunları crashden vs oynayabiliyor musun bakalım.
Rahat bir şekilde 1080p de high medium da 4 yıl götürür sonrasında biraz daha ayar düşürmek zorunda kalır.
Bunlara katılmıyorum hocam 1660 Ti ve 2060 o kadar da performanslı kartlar değiller. İkiniz de boş yere tartışıyorsunuz. Marka değil model önemli. İki tarafın da mantıklı ve mantıksız hamleleri var.1660 Ti kullanan nişanlım şu an evde 1080p de high ayarlarda Mafia 2 defintive editon oynuyor sen crash yiye yiye oyun oyna hadi devammm.
1660 Ti ve 2060 kaç yıllık kartlar bir bak istersen ve hala tüm oyunları oynarsın akıcı şekilde ama gidip 5600 XT ile oyna oyunları crashden vs oynayabiliyor musun bakalım.
Rahat bir şekilde 1080p de high medium da 4 yıl götürür sonrasında biraz daha ayar düşürmek zorunda kalır.
Tüm oyunları rahat bir şekilde, akıcı bir şekilde mi? Yaşadığın o performans sorunlarını neden saklıyorsun? Üslubunuzdan belli nasıl birisi olduğunuz. Tüm oyunları akıcı oynatıyorsa adamlar boşuna çıkarmış zaten geri kalan seriyi de mi?
1660 Ti ile 5600XT'yi kıyaslarsak AMD eskiden rezalet işlemciler üretiyordu, hiç kimse yüzüne bakmıyordu. Şu an ilk 10'da bir tane Intel yok. Piyasa değişti 1660'lı mağarandan kafanı çıkar bir bak.
Bunlara katılmıyorum hocam 1660 Ti ve 2060 o kadar da performanslı kartlar değiller. İkiniz de boş yere tartışıyorsunuz. Marka değil model önemli. İki tarafın da mantıklı ve mantıksız hamleleri var.