Hangisini almak istiyorsan alabilirsin tabii, buna karışamam ve bütçene de bağlıdır. Sadece marka hakkında yorum yaptım. Ben de şuan GALAX RTX 3060 var, çok memnunum.
Hangisini almak istiyorsan alabilirsin tabii, buna karışmamam ve bütçene de bağlıdır. Sadece marka hakkında yorum yaptım. Ben de şu an Galax RTX 3060 var, çok memnunum.
Yanlış anlamadım dostum, eğer yanlış anlaşılmaya mahal verdiysem, gerçekten üzgün olduğumu bilmeni isterim. Benim demek istediğim; hani farklı markalar kullanmışsınızdır önceden, bu sefer de değişik bir şey olsun demişsinizdir, bütçe de varsa GALAX'a şans vermenizdir.
GALAX'ı alırken aklımda soru işaretleri vardı. Çeşitli araştırmalar yaptım, aldım ve memnunum.
Yanlış anlamadım dostum, eğer yanlış anlaşılmaya mahal verdiysem, gerçekten üzgün olduğumu bilmeni isterim. Benim demek istediğim; hani farklı markalar kullanmışsınızdır önceden, bu sefer de değişik bir şey olsun demişsinizdir, bütçe de varsa Galax'a şans vermenizdir.
Galax'ı alırken aklımda soru işaretleri vardı. Çeşitli araştırmalar yaptım, aldım ve memnunum.