Galax RTX 4070 Super 75 derece normal mi?

Setro

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. Sistemime yaklaşık 3 gün önce montajladığım Galax 1 Click OC 2X RTX 4070 Super ekran kartı ETS 2 en yüksek ayarlarda bazen 75 dereceye kadar çıkıyor. Normal midir? Fortnite'ta da oluyor bazen. Sabit 75 derece değil ara sıra çıkıyor sonra iniyor.

Selamlar. Sistemime yaklaşık 3 gün önce montajladığım Galax 1 Click OC 2X RTX 4070 Super ekran kartı ETS 2 en yüksek ayarlarda bazen 75 dereceye kadar çıkıyor. Normal midir? Fortnite'ta da oluyor bazen. Sabit 75 derece değil ara sıra çıkıyor sonra iniyor.

MSI Afterburner ile fanları manuel olarak ayarla.

1719744053937.png

Fotografta görüldügü üzere;
30 derecede %20 fan, 50 derece %40 fan çalışsın gibi.

Sıcaklıkların sorun çıkarmaz fakat yeni nesiıl az güç tüketen ve az ısınan bir seri için garip geldi benimki normalde 61 yazın 64-65 görüyor full yükte.

Tamamdır hocam teşekkürler. Oyundan çıktıktan sonra da elimi kasanın camına koydum cam ısınmıştı. Bu normal mi?
Cam ısınır, ekran kartına yakın sonuçta. Kasan ne onu da belirt istersen, 75 sorun çıkaran bir sıcaklık değil ancak bir kaç benchmark izledim ve yukarıdaki arkadaşın söylediği gibi genel olarak maks 65 dereceler görülüyor, tabii ayarların vs. aynı da olmayabilir.

Cam ısınır, ekran kartına yakın sonuçta. Kasan ne onu da belirt istersen, 75 sorun çıkaran bir sıcaklık değil ancak bir kaç benchmark izledim ve yukarıdaki arkadaşın söylediği gibi genel olarak maks 65 dereceler görülüyor, tabii ayarların vs. aynı da olmayabilir.
Kasam MSI MAG PANO M100R PZ.

Ekran kartını montajladığımdan beri sistem açık bir halde. Ondan da olabilir mi?

O ekran kartı için normalin biraz üstü ancak sorun olmaz. Kasa ve kasanın konumu gibi şeyler sıcaklıkları etkileyebilir.
Kasam masanın üstünde. Duvara mesafeli bir şekilde koydum. Hava sirkülasyonu iyi bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı