Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.679 Çözümler 23 29 Ocak 2023 #11 Arkaplaka plastik galiba.
eternity_day Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 435 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #12 Uchiha Shisui dedi: Aynı marka özelinde sistem oluşturmaktan söz etmiştim. Genişletmek için tıkla... Pardon.. eternity_day dedi: Pardon.. Bilgisayar MSI Asus karışımı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hepinize. Galax alayım bari. Diğerleri pahalı hakikaten de. Son düzenleme: 30 Ocak 2023
Uchiha Shisui dedi: Aynı marka özelinde sistem oluşturmaktan söz etmiştim. Genişletmek için tıkla... Pardon.. eternity_day dedi: Pardon.. Bilgisayar MSI Asus karışımı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hepinize. Galax alayım bari. Diğerleri pahalı hakikaten de.
Q qau Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #13 eternity_day dedi: Pardon.. Teşekkür ederim hepinize. Galax alayım bari. Diğerleri pahalı hakikaten de. Genişletmek için tıkla... Dostum aldın mı ve ne zamandır kullanıyorsun kart hakkındaki yorumlarını merak ettim ben de almayı düşünüyorum da nasıl kart sıcaklığı sesi performansi falan
eternity_day dedi: Pardon.. Teşekkür ederim hepinize. Galax alayım bari. Diğerleri pahalı hakikaten de. Genişletmek için tıkla... Dostum aldın mı ve ne zamandır kullanıyorsun kart hakkındaki yorumlarını merak ettim ben de almayı düşünüyorum da nasıl kart sıcaklığı sesi performansi falan
eternity_day Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 435 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #14 Alma alma. İade ettim. Gürültülü. MSI Suprim X 4070ti kullan. O sessiz. Sıcaklıkta iyi.